Home » Σκηνικό πολέμου έστησαν χούλιγκαν στη Λεμεσό – Βίντεο στα χέρια των ανακριτών

Σκηνικό πολέμου έστησαν χούλιγκαν στη Λεμεσό – Βίντεο στα χέρια των ανακριτών

0 comment

Σκηνικό πολέμου έστησαν χούλιγκαν στη Λεμεσό – Βίντεο στα χέρια των ανακριτών

Έρμαιο ταραχοποιών στοιχείων γίνεται για ακόμη μια φορά η Λεμεσός με τους κουκουλοφόρους οπαδούς της Ομόνοιας 29ης Μαΐου και του Απόλλωνα να επιδίδονται σε οδομαχίες σε κεντρικό δρόμο της περιοχής του Αγίου Ιωάννη, αψηφώντας το γεγονός ότι λίγα μέτρα πιο κάτω, βρίσκεται Αστυνομικός Σταθμός.

Τασοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια διερχόμενων οδηγών και πολιτών με τους καταστηματάρχες της περιοχής, να πέφτουν θύματα των εκστασιασμένων τραμπούκων, οι οποίο δεν υπολογίζουν τίποτα στο πέρασμά τους.

Το σκηνικό που στήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (15/11) πλησίον του Συνδέσμου Φιλάθλων της Ομόνοιας 29Μ, επί της Οδού Πάφου με τη συμβολή της Βασιλέως Παύλου, θύμιζε πεδίο μάχης. Περισσότεροι από 120 κουκουλοφόροι και των δύο ομάδων φαίνεται να είχαν προετοιμαστεί για να αναμετρηθούν μεταξύ τους.

Ο οπαδικός πόλεμος άρχισε λίγο πριν τις 23:00 με τους κουκουλοφόρους να επιδίδονται σε μάχες εντός του δρόμου, ρίχνοντας πέτρες, κροτίδες και βόμβες μολότοφ. Όλα αυτά την ώρα που δεκάδες οχήματα επιχειρούσαν να περάσουν από την κύρια οδική αρτηρία. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών βλέποντας το μένος των κουκουλοφόρων, έκαναν όπισθεν σε μια προσπάθεια να γλιτώσουν. Από τα σοβαρά επεισόδια δεν έλειψαν οι ζημίες σε παρακείμενα υποστατικά ενώ όχημα που ήταν σταθμευμένο έξω από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ομόνοιας 29ης Μαΐου, πήρε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Για τα επεισόδια ενημερώθηκε η Αστυνομία και αρκετά περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού πήγαν στο σημείο για καταστολή. Στη θέα των αστυνομικών, οι κουκουλοφόροι τράπηκαν σε φυγή σε γειτονιές της περιοχής, σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν. Από τις οδομαχίες μεταξύ των 120 κουκουλοφόρων τραυματίστηκε 21χρονος και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο καθώς υπέστη κάταγμα στον αγκώνα. Η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλα τραυματισμένα πρόσωπα τα οποία ωστόσο δεν μετέβησαν σε νοσηλευτήρια, προκειμένου να μην εντοπιστούν. Μέχρι αργά το μεσημέρι της Πέμπτης (16/11), οι Αρχές δεν προχώρησαν σε καμία σύλληψη αν και ανακρίθηκαν και λήφθηκαν καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι τα μέλη της Δύναμης εντόπισαν δύο οπαδούς στο σημείο των επεισοδίων χωρίς όμως να τους συλλάβουν.Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ» από την Αστυνομία, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού αποτάθηκαν τα ξημερώματα σε δικαστή για αίτημα έκδοσης εντάλματος σύλληψης των πιο πάνω προσώπων, ωστόσο το αίτημα απορρίφθηκε καθώς ο δικαστής δεν ικανοποιήθηκε από τον όρκο.

Οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι της περιοχής με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν να καταγράφουν ζημιές αφού οι ανεγκέφαλοι στο πέρασμά τους έσπασαν βιτρίνες υποστατικών και προκάλεσαν ζημιές και σε οχήματα. Στα χέρια των ανακριτών βρίσκονται βίντεο τα οποία αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ωστόσο η αναγνώριση των χούλιγκαν θεωρείται δύσκολη καθώς οι εμπλεκόμενοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Από πλευρά της Αστυνομίας γίνονται σκέψεις για έκδοση διαταγμάτων κλεισίματος των Συνδέσμων Φιλάθλων. Θυμίζουμε πως οι Αστυνομικές Αρχές ήταν κάθετα αντίθετες στο να λειτουργήσουν τα ΣΥ.ΦΙ στη Λεμεσό μετά και τα όσα καταγράφηκαν στο πρόσφατο παρελθόν, ωστόσο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεμεσού στις 18/5 έδωσε άδεις σε δύο υποστατικά Συνδέσμων Φιλάθλων Λεμεσιανών ομάδων, με πολύ αυστηρούς όρους.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise