Tuesday, September 17, 2024
Home » Σε κρίσιμη κατάσταση 42χρονος οδηγός – Προσέκρουσε με το όχημά του σε δέντρο

Σε κρίσιμη κατάσταση 42χρονος οδηγός – Προσέκρουσε με το όχημά του σε δέντρο

0 comments

Σε κρίσιμη κατάσταση 42χρονος οδηγός – Προσέκρουσε με το όχημά του σε δέντρο

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες πρόκλησης οδικής σύγκρουσης που συνέβη σήμερα το πρωί στο χωριό Επισκοπή και οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό 42χρονου οδηγού.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5:30 το πρωί σήμερα, ενώ ο 42χρονος οδηγούσε σαλούν αυτοκίνητο στην οδό Νίκου Γεωργίου στην Επισκοπή, φθάνοντας στη συμβολή με τον δρόμο Ερήμης – Πλατρών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συνέχισεευθεία πορεία με αποτέλεσμα το όχημα να βγει εκτός δρόμου, να προσκρούσει σε δέντρο και να ακινητοποιηθεί.

Από την πρόσκρουση ο 42χρονος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο 42χρονος διακομίστηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, κρίνεται ως κρίσιμη.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οδική σύγκρουση διερευνούν ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής και η Τροχαία Λεμεσού.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More