Tuesday, September 17, 2024
Home » Σε Βρετανό ελλείποντα ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν στον Ακάμα

Σε Βρετανό ελλείποντα ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν στον Ακάμα

0 comments

Σε Βρετανό ελλείποντα ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν στον Ακάμα

Έγινε πλέον η ταυτοποίηση των οστών του ανθρώπινου σκελετού που εντοπίστηκε από κυνηγούς σε απόμερη τοποθεσία του Ακάμα στις 15 Νοεμβρίου και από αυτήν επιβεβαιώθηκε η σχετική εκτίμηση των αστυνομικών αρχών ότι ανήκουν σε Βρετανό, μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

Από τις επιστημονικές εξετάσεις, ειδικότερα, προκύπτει ότι τα οστά ανήκουν στον John Hugo από την Βρετανία, 69 ετών, ο οποίος διέμενε μόνιμα στην Κύπρο και είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο στις 24 περασμένου Μαρτίου.

Η νενομισμένη νεκροτομή διενεργήθηκε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους και ανθρωπολόγο της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων και από αυτήν επιβεβαιώθηκε επίσης η αρχική εκτίμηση της Αστυνομίας ότι ο θάνατος δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Τα οστά, καθώς και ενδύματα που ανήκαν στο ίδιο άτομο, είχαν εντοπιστεί την συγκεκριμένη ημέρα από μέλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, που κυνηγούσε σε απόμερη περιοχή του Ακάμα με φίλους του και ο οποίος ειδοποίησε ακολούθως την Αστυνομία.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More