Home » Πόπη Κανάρη: Δόθηκαν πολύ περισσότερα οικονομικά κίνητρα σε προσωπικούς γιατρούς

Πόπη Κανάρη: Δόθηκαν πολύ περισσότερα οικονομικά κίνητρα σε προσωπικούς γιατρούς

0 comment

Πόπη Κανάρη: Δόθηκαν πολύ περισσότερα οικονομικά κίνητρα σε προσωπικούς γιατρούς

Τον απολογισμό του 2023 και το στίγμα που θέλει να αφήσει στον νευραλγικό τομέα της Υγείας, αναλύει στο philenews vodcast η υπουργός Υγείας Πόπη Κανάρη. Στην εξίσωση των τεσσάρων χρόνων ΓΕΣΥ, η κυρία Κανάρη αναφέρεται ευθαρσώς σε λάθη που έγιναν και στρεβλώσεις ή αδικίες που πρέπει να διορθωθούν. Είναι τονίζει το ΓΕΣΥ που ονειρευτήκαμε, από τη στιγμή που διασφαλίζει την ισότιμη πρόσβαση στα νοσηλευτήρια. Είναι το ΓΕΣΥ που προστατεύει τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Την ίδια ώρα αναφέρεται στο μεγάλο και προσωπικό της στοίχημα, εκείνο των Πανεπιστημιακών κλινικών, καθώς και στην Υπηρεσία Εθνικής Αρχής Ασθενοφόρων και πως αυτή θα δρομολογηθεί. Η κυρία Κανάρη αφήνει ανοικτό το θέμα απόσυρσης και διόρθωσης του νομοσχεδίου για τα Κέντρα Αποκατάστασης και εμφανίζεται κάθετη στο κεφάλαιο κακών συμπεριφορών από λειτουργούς της Υγείας έναντι ασθενών.

Για το ευαίσθητο ζήτημα της στήριξης συνοδών ασθενών στο εξωτερικό, το σχέδιο σημειώνει η Υπουργός της Υγείας, χρήζει αναθεώρησης και καλύτερης στόχευσης, καθώς είναι χρέος όπως αναφέρει του κράτους να είναι αρωγός.

Για τις εξάρσεις λοιμώξεων, τις αυξήσεις των περιστατικών COVID και την πιθανότητα μιας νέας πανδημίας, η κυρία Κανάρη, διαβεβαιώνει ότι το υπουργείο της είναι σε εγρήγορση, φάρμακα και αναλώσιμα υπάρχουν και τα συστήματα διαμορφώνονται διαρκώς στα όποια νέα δεδομένα.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise