Home » Προγράμματα για παιδιά τα Χριστούγεννα στο Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας

Προγράμματα για παιδιά τα Χριστούγεννα στο Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας

0 comment

Προγράμματα για παιδιά τα Χριστούγεννα στο Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοίνωσε την έναρξη ηλεκτρονικά των εγγραφών στα Κέντρα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών Λευκωσίας, για παιδιά ηλικίας 5 – 12 ετών, για την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων 2023/24.

Οπως αναφέρει, τα προγράμματαθα λειτουργήσουν από τις 27 μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου 2023 και από τις2 μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2024. Πρόκειται για τα προγράμματα «Μετά το κουδούνι» (Δημοτικό Σχ. Χ’’ Κορνέσιου) – (07:00-16:00), «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας» – (07:00–18:00), «Ουράνιο Τόξο» – ΔΩΡΕΑΝ – (07:00 – 20:00 και Σάββατο 07:00-14:30).

Οι εγγραφές για το «Μετά το Κουδούνι» απευθύνονται σε παιδιά που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου. Το πρόγραμμα λειτουργεί με ενίσχυση από το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, του Δήμου Λευκωσίας, καθώς και με τη συμβολή των Σχολικών Εφορειών Λευκωσίας και Αγλαντζιάς, των Συνδέσμων Γονέων των Σχολείων και των Διευθύνσεων των Σχολείων.

Οι εγγραφές για το «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας» απευθύνονται σε παιδιά Δημοτών Λευκωσίας με ή χωρίς ειδικά κριτήρια. Το πρόγραμμα λειτουργεί με την ενίσχυση του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας, το ίδρυμα Α.Γ.Λεβέντη και τον Δήμο Λευκωσίας.

Οι εγγραφές για το «Ουράνιο Τόξο» απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5 – 8 ετών, δημοτών Λευκωσίας με ειδικά κριτήρια.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΕΕ, την Κυπριακή Δημοκρατία και τον Δήμο Λευκωσίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Στρατηγικής για Ολοκληρωμένη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη του Δήμου Λευκωσίας, και συγκεκριμένα των έργων που υλοποιούνται υπό την επενδυτική Προτεραιότητα 9β, «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Οποιωνδήποτε Διακρίσεων μέσω της Παροχής Στήριξης για Φυσική, Οικονομική και Κοινωνική Αναζωογόνηση Κοινοτήτων και Αστικών Περιοχών».

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς παρακαλούνται όπως μελετήσουν προσεκτικά τα κριτήρια και κανονισμούς λειτουργίας των προγραμμάτων (βλ. https://www.nicosia.org.cy/el-GR/municipality/multipurpose-centre/ppkap/) και ακολουθήσουν τη διαδικασία για την ηλεκτρονική εγγραφή: Πρώτον, είσοδος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «Νοιάζομαι» (https://noiazomainicosia.intellisoft.gr/ ), μετά εγγραφή στην πλατφόρμα ενός από τους γονείς ή είσοδος σε υφιστάμενο λογαριασμό (ενήλικα), μετά εγγραφή του παιδιού ως «Νέου Μέλος» του χρήστη της πλατφόρμας. Το επόμενο βήμα είναι η υποβολή αιτήματος («Νέο Αίτημα») για ένταξη του ήδη εγγεγραμμένου μέλους στο πρόγραμμα επιλογής, ακολουθώντας τις οδηγίες συμπλήρωσης και επισυνάπτοντας ή επιλέγοντας τα απαραίτητα παραστατικά (ισχύει για όσους έχουν ανεβάσει ήδη παραστατικά κατά τις εγγραφές της σχολικής περιόδου). Αιτήσεις που δεν θα περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα παραστατικά δεν θα εγκρίνονται.

Σημειώνεται ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας νοουμένου ότι πληρούνται τα απαραίτητα κριτήρια και οι αιτήσεις είναι επαρκώς συμπληρωμένες. Τα κόστη συμμετοχής είναι 1 παιδί €50/βδομάδα, 2 παιδιά €100/βδομάδα, 3 παιδιά €125/βδομάδα, 4 παιδιά €150/εδομάδα.

Για όσους γονείς επιθυμούν εγγραφή των παιδιών τους στα Κέντρα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών για τις διακοπές Χριστουγέννων , παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν στο τηλ.22797850 ή 22797856 ή 22797898 ή στο [email protected]

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More