Friday, September 20, 2024
Home » Πρασινίζουμε τη γη μας: Εθελοντική δενδροφύτευση στη Γυαλιά

Πρασινίζουμε τη γη μας: Εθελοντική δενδροφύτευση στη Γυαλιά

0 comments

Πρασινίζουμε τη γη μας: Εθελοντική δενδροφύτευση στη Γυαλιά

Με σύνθημα «Πρασινίζουμε την γη μας», η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών, το Κοινοτικό Συμβούλιο Γυαλιάς και το Δημοτικό Σχολείο Γυαλιάς, οργάνωσε χθες εθελοντική δράση δενδροφύτευσης παρά την δημόσια παραλία Γυαλιάς.

Για τις ανάγκες της δενδροφύτευσης δόθηκαν από την ΕΤΑΠ Πάφου στο Τμήμα Δασών 350 δεντρύλια εκ των οποίων φυτεύθηκαν χθες πέραν των 50 δεντρυλίων, ενώ τα υπόλοιπα θα φυτευτούν από το Τμήμα Δασών σε παραπλήσια περιοχή όπου πλήγηκε πρόσφατα από πυρκαγιά.

Η ΕΤΑΠ Πάφου με ανακοίνωση της ευχαριστεί το Τμήμα Δασών καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια και κάλεσε όλες τις κοινότητες να ενισχύσουν τις προσπάθειες προστασίας και αποκατάστασης χώρων πρασίνου ως μια δράση που συμβάλει στον ευπρεπισμό του νησιού μας αλλά και στον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής και υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More