Home » Πονοκέφαλος τα παρατημένα ηλεκτρικά σκούτερ – Μέτρα από τους Δήμους

Πονοκέφαλος τα παρατημένα ηλεκτρικά σκούτερ – Μέτρα από τους Δήμους

0 comment

Πονοκέφαλος τα παρατημένα ηλεκτρικά σκούτερ – Μέτρα από τους Δήμους

Μέχρι δύο συστατικές επιστολές θα αποστέλλουν οι αρμόδιοι στις εταιρείες παροχής ηλεκτρικών σκούτερκαι στη συνέχεια υπηρεσίες των Δήμων της ευρύτερης Λευκωσίας, θα κατάσχουν τα παρατημένα σκούτερ σε πεζοδρόμια ή σημεία διέλευσης ΑΜΕΑ, ή ακόμη και σε στάσεις λεωφορείων.

Φιλοξενούμενος στο philenews podcast, o Δημοτικός Μηχανικός του Δήμου Στροβόλου Aθανάσιος Κολυβάς, παραδέχθηκε ότι όλοι αναγνωρίζουν ότι η μικροκινητικότητα (με ηλεκτρικά σκούτερ) στην Πρωτεύουσα δημιουργεί προβλήματα, είναι είπε στα αρχικά της στάδια η εφαρμογή του εναλλακτικού τρόπου κίνησης για εργαζόμενους, επισκέπτες ή και φοιτητές.

Η σύμβαση με τις δύο εταιρείες είπε, αναφέρει ρητά τις προϋποθέσεις για τη χρήση των σκούτερ και εμπίπτει στη νομοθεσία των ποδηλάτων. Αυτή τη στιγμή διακινούνται πέραν των 1500 ενοικιαζόμενων σκούτερ στο οδικό δίκτυο της Λευκωσίας και σύμφωνα με τον κύριο Κολυβά, θα επιχειρηθεί είπε να μπει μια τάξη στην αναρχία που παρατηρείται, καθώς μας πρόλαβε η μόδα των σκούτερ και αντί πρόληψης τρέχουμε είπε, να θεραπεύουμε.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More