Home » Ποινή φυλάκισης 15 ετών σε 47χρονο για 36 κιλά ναρκωτικών

Ποινή φυλάκισης 15 ετών σε 47χρονο για 36 κιλά ναρκωτικών

0 comment

Ποινή φυλάκισης 15 ετών σε 47χρονο για 36 κιλά ναρκωτικών

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρνακα, καταδίκασε άντρα ηλικίας 47 ετών, σε ποινή φυλάκισης 15 ετών, αφού τον βρήκε ένοχο σε σχέση μευπόθεση που αφορούσε, την παράνομη εισαγωγή ναρκωτικών και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τα γεγονότα τα 36 κιλά ναρκωτικών εντοπίστηκε σε δύο ταξιδιωτικές αποσκευές του 46χρονου, ο οποίος ταξίδεψε αεροπορικώς στην Κύπρο, από τρίτη χώρα, με ενδιάμεσο σταθμό χώρα της Ευρώπης, την περασμένη Πέμπτη, 29 Ιουνίου. Κατά το ταξίδι, οι δύο αποσκευές του, μεταφέρθηκαν με ξεχωριστή πτήση στην ίδια χώρα της Ευρώπης, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ξεχωριστή πτήση στην Κύπρο.

Αφού δόθηκε στην Αστυνομία Κύπρου σχετική πληροφορία για την ποσότητα κάνναβης που βρισκόταν εντός των αποσκευών, η ΥΚΑΝ, σε συνεργασία με το Τμήμα Τελωνείων, προχώρησαν στην παραλαβή των δύο αποσκευών με την άφιξη τους στην Κύπρο. Κατά τον έλεγχο στις αποσκευές διαπιστώθηκε ότι αυτές ανήκουν στον 46χρονο ύποπτο.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More