Monday, September 9, 2024
Home » ΠΑΦΟΣ FC: ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ..

ΠΑΦΟΣ FC: ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ..

0 comments
 
Μετά την ολιγοήμερη  διακοπή των Προπονήσεων λόγω εορτών των Χριστουγέννων οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Πάφου μπήκαν ξανά σε κανονικούς ρυθμούς Προετοιμασίας εν όψει της επανέναρξης του Πρωταθλήματος και του καθοριστικού αγώνα τους με τον ΑΡΗ στο Στάδιο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ την ερχόμενη Τετάρτη στο πρώτο παιγνίδι μέσα στο 2024. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό αφού η εκτός έδρας Νίκη επί της ΑΕΛ έδιωξε τα μαύρα σύννεφα και ανέβασε την Ψυχολογία αλλά και την Αυτοπεποίθηση στο Στρατόπεδο των ”ΓΑΛΑΖΙΩΝ” της ΠΑΦΟΥ. Στα θετικά ήταν βέβαια και η Αντίδραση – Απόδοση της ομάδας που έκλεισε στόματα αποδεικνύοντας ότι η ομάδα δεν ήταν ένα Πυροτέχνημα αλλά ένα σύνολο ικανό να πετύχει τον φετινό στόχο της Διάκρισης με έξοδο στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην Ιστορία της  Αναμένεται ότι η διακοπή και η ξεκούραση έστω αυτών των ολίγων ημερών θα βοηθήσει την ομάδα του Χουάν Κάρλος Κασέδο για να φορτίσει μπαταρίες αλλά και να αποθεραπευτούν και κάποιοι παίκτες που τους ταλαιπωρούσαν Μικροτραυματισμοί. Βέβαιο πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι στη διάθεση της Τεχνικής ηγεσίας θα τεθούν και οι πλήρως αποθεραπευθέντες παίκτες που θα επανεγγραφούν αφού ήταν διαγραμμένοι οι ΚΑΝΕ και ΜΕΛΟΥΣΟ.
 Όσο αφορά το Μεταγραφικό κομμάτι είναι σίγουρο ότι έγινε η απαιτούμενη Προεργασία έχουν επιλεγεί οι στόχοι και βασικά στο επιθετικό κομμάτι όπου πρώτος στόχος είναι επιθετικός που να έχει ”καλές σχέσεις” με τα Δίχτυα. Σύμφωνα με τα Ελληνικά ΜΜΕ η ομάδα της ΠΑΦΟΥ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του επιθετικού ΚΟΣΤΑ ΑΛΕΞΙΤΣ που αγωνίζεται στον ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ και οι ”ΓΑΛΑΖΟΙ” της ΠΑΦΟΥ είναι αποφασισμένοι να δαπανήσουν για την απόκτηση του ένα ποσό γύρω στις 300.000 ΕΥΡΩ.

 

                                                              ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More