Home » Παγκόσμια εκστρατεία για τα παιδιά που κρατούνται από τη Χαμάς – Τεράστιο παζλ στη Λεμεσό (εικόνες)

Παγκόσμια εκστρατεία για τα παιδιά που κρατούνται από τη Χαμάς – Τεράστιο παζλ στη Λεμεσό (εικόνες)

0 comment

Παγκόσμια εκστρατεία για τα παιδιά που κρατούνται από τη Χαμάς – Τεράστιο παζλ στη Λεμεσό (εικόνες)

«Σήμερα, 20 Νοεμβρίου, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού».

Μια παγκόσμια εκστρατεία έχει ξεκινήσει στο Ισραήλ, με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την απελευθέρωση όλων των παιδιών που κρατούνται όμηροι στη Γάζα από τη Χαμάς, και την άμεση επιστροφή στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου, η Χαμάς απήγαγε 240 άτομα, ανάμεσά τους 40 παιδιά ηλικίας από 3 εβδομάδων (ένα μωρό γεννήθηκε σε αιχμαλωσία) έως 17 ετών.

Στην εκστρατεία αυτή συμμετέχουν 40 χώρες, μία χώρα για κάθε παιδί, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου. Δεκάδες γυναίκες από την ισραηλινή κοινότητα της Κύπρου συγκεντρώθηκαν σήμερα στη Λεμεσό σε μια εκδήλωση, όπου στήθηκε ένα τεράστιο παζλ, συνολικά 180 κομμάτια, με την φωτογραφία της μικρής Αμελί Αλόνι, ενός 5χρονου κοριτσιού από την πόλη Yavne.

Η Αμελί είχε απήχθη από το Kibbutz Nir- Oz, μαζί με τη μητέρα της, Daniela Alony, και άλλα μέλη της οικογένειας στις 7 Οκτωβρίου. Η Αμελί κρατείται όμηρος από τη Χαμάς εδώ και 45 ημέρες και η δράση αυτή συνιστά μια έκκληση για την απελευθέρωσή της.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More