Home » Πάφος: Στόχος, ένα 2024 όπως το 2023 στη συνεργασία με κεντροευρωπαικές και Βαλτικές χώρες

Πάφος: Στόχος, ένα 2024 όπως το 2023 στη συνεργασία με κεντροευρωπαικές και Βαλτικές χώρες

0 comment

Πάφος: Στόχος, ένα 2024 όπως το 2023 στη συνεργασία με κεντροευρωπαικές και Βαλτικές χώρες

Οι χώρες της κεντρικής Ευρώπης και της Βαλτικής, αποτελούν πλέον σημαντικό παράγοντα για την τουριστική βιομηχανία της Πάφου, όπως καταδεικνύουν οι καθημερινές πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο Πάφου από χώρες όπως η Γερμανία, η Πολωνία, η Αυστρία, η Εσθονία και η Λιθουανία. Η κατάσταση έχει μάλιστα βελτιωθεί κατά πολύ σύμφωνα με τους αρμόδιους φορείς αυτό το καλοκαίρι, με το πτητικό πρόγραμμα της Ryanair να είναι ακόμη πιο ενισχυμένο προς την κεντρική Ευρώπη και την Βαλτική.

Για ενίσχυση του αυξανόμενου ενδιαφέροντος από την συγκεκριμένη περιοχή της Ευρώπης προς την Πάφο, ενεργεί ήδη και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, στελέχη της οποίας βρέθηκαν μαζί με μέλη του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου σε χώρες των περιοχών αυτών κατά το 2023 για να συμμετάσχουν σε εργαστήρια που διοργανώθηκαν με τουριστικούς φορείς και πράκτορες.

Όπως διαφαίνεται από τα στατιστικά στοιχεία οι αγορές αυτές έχουν καταγράψει ικανοποιητικές αυξήσεις τα τελευταία χρόνια με το μεγαλύτερο ποσοστό να είναι μεμονωμένοι επισκέπτες. Η όλη προσπάθεια συμμετοχής σε εκθέσεις και εργαστήρια, η φιλοξενία τουριστικών πρακτόρων, ενέργειες δημοσίων σχέσεων και άλλες προωθητικές δράσεις, εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο των κοινών προσπαθειών των φορέων και επιχειρηματιών της Πάφου, του Υφυπουργείου Τουρισμού και άλλων για ανάκαμψη του τουρισμού και προσέλκυση επισκεπτών σε ολόχρονη βάση.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More