Wednesday, July 31, 2024
Home » Πάφος: Δεν θα εξυπηρετούνται όλοι με τα λεωφορεία από σήμερα

Πάφος: Δεν θα εξυπηρετούνται όλοι με τα λεωφορεία από σήμερα

0 comment

Πάφος: Δεν θα εξυπηρετούνται όλοι με τα λεωφορεία από σήμερα

Η απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων όπως όλα τα λεωφορεία πέραν των 22 θέσεων από σήμερα Δευτέρα ακινητοποιηθούν και δεν θα εκτελούν την υπηρεσία των δημόσιων επιβατικών μεταφορών, περιλαμβανομένου και των σχολικών διαδρομών, αναμένεται να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στις δημόσιες μεταφορές στην επαρχία Πάφου.

Με σχετική του ανακοίνωση χθες βράδυ ο Οργανισμός Συγκοινωνιών Πάφου (ΟΣΥΠΑ) τονίζει ότι παρά το ότι η εταιρεία διαφωνεί με την απόφαση του Υπουργείου οφείλει να την εφαρμόσει. Δυστυχώς λόγω της πολύ περιορισμένης δυνατότητας των μικρών λεωφορείων, οι περισσότερες διαδρομές στην επαρχία Πάφου, περιλαμβανομένου των μαθητικών δεν θα πραγματοποιηθούν, επισημαίνεται.

Η εταιρεία θα προβεί σήμερα σε περισσότερες ανακοινώσεις για τις διαδρομές που δύνανται να εξυπηρετούνται ανά ημέρα μέχρι και την εγκατάσταση των συστημάτων στα λεωφορεία, επισημαίνεται στην ανακοίνωση. Η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για εξεύρεση και εγκατάσταση του ζητούμενου εξοπλισμού το συντομότερο δυνατό, τονίζει και απολογείται για την ταλαιπωρία που θα υποστεί το επιβατικό κοινό.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More