Monday, September 9, 2024
Home » Ο Κάτω Δρυς φοράει τα γιορτινά του και μας προσκαλεί σε μια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Ο Κάτω Δρυς φοράει τα γιορτινά του και μας προσκαλεί σε μια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

0 comments

Ο Κάτω Δρυς φοράει τα γιορτινά του και μας προσκαλεί σε μια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου απο τις 11πμ ο Κάτω Δρυς ντύνεται στα γιορτινά του και ετοιμάζεται να σας υποδεκτεί για μια γιορτινή μέρα γεμάτη παιχνίδι, μουσική και χορό.

Η γιορτή θα διεξαχθεί στο πάρκο εναλλακτικών καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων και αθλοπαιδιών του χωριού. Η είσοδος για παιδιά ειναι 5 Ευρώ και για ενήλικες δωρεάν. Η τιμή περιλαμβάνει απεριόριστο παιχνίδι στα φουσκωτά, στην πίστα survivor και στα υπόλοιπα παιχνίδια στόχων.

Θα ακολουθήσει μικρή θεατρική παράσταση και παραμύθι απο το ξωτικό των χριστουγέννων, μπαλονοκατασκευές και πολλά άλλα. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία αν το επιθυμεί να φτιάξει τη δική του μάσκα καλικάντζαρων με φυσικά υλικά ή να κάνει διάφορες χριστουγεννιάτικες κατασκευές,ζωγραφική προσώπου, προσωπογραφίες κ.α.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα στηθεί Χρισουγεννιάτικο παζαράκι με χειροποίητα και παραδοσιακά προιόντα, φαγητό, γλυκό και ποτό. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια απο τη χορωδία του Κόρνου, την έλευση του Άη Βασίλη και εορταστική τόμπολα με πλούσια δώρα.

Μία εκδήλωση διαφορετική απο τις άλλες, σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, που δεν πρέπει να χασετε.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More