Thursday, July 11, 2024
Home » Οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Παιδείας θα αποφασίζουν για τα γήπεδα – Διαφωνεί ο Κούμας, ζητά να συναποφασίζει

Οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Παιδείας θα αποφασίζουν για τα γήπεδα – Διαφωνεί ο Κούμας, ζητά να συναποφασίζει

0 comment

Οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Παιδείας θα αποφασίζουν για τα γήπεδα – Διαφωνεί ο Κούμας, ζητά να συναποφασίζει

Oι υπουργοί Δικαιοσύνης και Παιδείας θα έχoυν την ευθύνη, κάτω από πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις και όταν η Αστυνομία κρίνει ότι κινδυνεύουν ζωές, να αποφασίζουν αν θα κλείνουν τα γήπεδα, ανέλυσε σήμερα στη Βουλή ο Μάριος Χαρτσιώτης.

Υπεραμυνόμενος της πρότασης αυτής ο κ. Χαρτσιώτης ανέφερε πως αν χανόταν μια ζωή κατά τα επεισόδια στη Λεμεσό, τότε θα κλεινόμασταν όλοι στα σπίτια μας και δεν θα λέγαμε τίποτε.

Στη Λεμεσό έγινε μια απόπειρα φόνου, σημείωσε ο κ. Χαρτσιώτης, κινδύνεψε ένα κοριτσάκι. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να σταματήσουν.

Τόνισε ότι δεν θ´ αγγίξουν το αυτοδιοίκητο της ΚΟΠ, ενώ για τους συνδέσμους φιλάθλων είπε ότι πρέπει να ενταχθούν κάτω από τα σωματεία.

Αντίθετος με τις αποφάσεις της κυβέρνησης εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας. Θέλουμε, είπε, να συναποφασίζουμε με το κράτος για τα μέτρα και απέρριψε τα μέτρα που έλαβαν στην Ελλάδα.

Διαφώνησε επίσης με τη θέση τα σωματεία να αναλάβουν τους συνδέσμους φιλάθλων. «Δεν μπορούμε να τους φορτώσουμε στα σωματεία. Θέλουμε χρόνο, συνεργαστείτε με την ΚΟΠ για να απομακρύνουμε τους κακούς φιλάθλους», κατέληξε.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More