Friday, September 20, 2024
Home » Νέο χτύπημα κατά λειτουργού της δικαιοσύνης: Έντονος προβληματισμός και ανησυχία στην Πάφο – Το δεύτερο σε ένα μήνα

Νέο χτύπημα κατά λειτουργού της δικαιοσύνης: Έντονος προβληματισμός και ανησυχία στην Πάφο – Το δεύτερο σε ένα μήνα

0 comments

Νέο χτύπημα κατά λειτουργού της δικαιοσύνης: Έντονος προβληματισμός και ανησυχία στην Πάφο – Το δεύτερο σε ένα μήνα

Το νέο, δεύτερο σε διάστημα μικρότερο του ενός μηνός και τρίτο των τελευταίων χρόνων, χτύπημα κατά λειτουργού της δικαιοσύνης στην Πάφο, σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία και γιγάντωσε τον προβληματισμό για την έκταση του οργανωμένου εγκλήματος στην επαρχία.

Στην εξίσωση από το βράδυ της Τρίτης μπαίνει και η ίδια η Αστυνομία, πέραν της δικαιοσύνης, δεδομένου ότιο σύζυγος της δημόσιας κατήγορου που αποτέλεσε το νέο στόχο των δραστών, είναι αξιωματικός της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ενώ μόλις πριν τρεις μέρες είχε καταστεί στόχος εμπρηστών και αυτοκίνητο αξιωματικού της Αστυνομίας στη Χλώρακα.

Το νέο χτύπημα κατά της δικαιοσύνης έγινε αυτή τη φορά με την μορφή εμπρησμού του οχήματος της λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας και όχι με την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού όπως στην περίπτωση των δύο γυναικών συναδέλφων της, την 21η Δεκεμβρίου και το 2016. Οι άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά στο όχημα της δημόσιας κατηγόρου στις 10 το βράδυ της Τρίτης ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει με την οικογένεια της, στην περιοχή μεταξύ Τεχνικής Σχολής Πάφου και Λυκείου Κύκκου. Από την φωτιά το όχημα της λειτουργού της δικαιοσύνης καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ εκτεταμένες ζημιές υπέστησαν και δύο άλλα οχήματα που ανήκουν σε ενοίκους της πολυκατοικίας και ήταν σταθμευμένα δίπλα από το όχημα της.

Οι Αρχές διερευνούν και την πιθανότητα η νέα εγκληματική ενέργεια κατά της λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας να σχετίζεται παράλληλα και με το γεγονός ότι ο σύζυγος της είναι υπεύθυνος της ΥΚΑΝ στην Πάφο, αν και σύμφωνα με πηγές που μίλησαν «Φ» το βράδυ της ενέργειας, το μοτίβο των επιθέσεων κατά των δημοσίων κατηγόρων στην Πάφο περισσότερο δείχνει ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από την πρόοδο της δικαιοσύνης σε υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται παρά στη σχέση με το πόστο του συζύγου της.

Η ενέργεια αυτή ακολουθεί το χτύπημα που είχε συμβεί την 21η Δεκεμβρίου, όταν εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός υψηλής ισχύος στην οικία 58χρονης λειτουργού της δικαιοσύνης στο Αναβαργός, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της από θραύσματα γυαλιών που έσπασαν σε πόρτα της κουζίνας. Η πρώτη επίθεση κατά λειτουργών της δικαιοσύνης είχε καταγραφεί το 2016 όταν εξερράγη και τότε βόμβα έξω από την οικία δημόσιας κατηγόρου στην περιοχή της Έμπας.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More