Home » Μπαράζ εκρήξεων στη Λευκωσία – Η μία κοντά σε μαγαζί που ανήκε στο Αλεξούι

Μπαράζ εκρήξεων στη Λευκωσία – Η μία κοντά σε μαγαζί που ανήκε στο Αλεξούι

0 comment

Μπαράζ εκρήξεων στη Λευκωσία – Η μία κοντά σε μαγαζί που ανήκε στο Αλεξούι

Μπαράζ εκρήξεων σήμερα τα ξημερώματα στη Λευκωσία, αναστάτωσε την Αστυνομία και τους περίοικους. Δυο εκρήξεις σημειώθηκαν με διαφορά λίγης ώρας με την Αστυνομία να μη τις συνδέει.

Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε σε πεζοδρόμιο έξω από καφετέρια γνωστής αλυσίδας café. Επειδή απέναντι βρίσκεται νυχτερινό κέντρο το οποίο ανήκε μέχρι πρόσταφα στον Αλέξη Μαυρομιχάλη, που δολοφονήθηκε στις 31 Οκτωβρίου, διερευνάται κατά πόσον το περιστατικό συσχετίζεται με το μαγαζί.

Το νυχτερινό κέντρο παλαιότερα ανήκε σε άλλο πρόσωπο και στη συνέχεια πέρασε στα χέρια του Μαυρομιχάλη. Πρόσφατα πωλήθηκε σε τρίτο πρόσωπο, εναντίον του οποίου είχαν ριφθεί πυροβολισμοί.

Έκτοτε το εστιατόριο παρέμενε κλειστό. Τώρα διερευνάται κατά πόσο ο εκρηκτικός μηχανισμός που τοποθετήθηκε στο απέναντι πεζοδρόμιο, προοριζόταν για το υποστατικό αυτό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 4.10πμ έξω από καφετερία στο κέντρο της Λευκωσίας. Ο εκρηκτικός μηχανισμός προκάλεσε ζημιές στο πεζοδρόμιο και σε παράθυρο νυκτερινού κέντρου που βρίσκεται απέναντι από την καφετέρια.

Σχετικές έρευνες διενεργούν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας σε συνεργασία με ειδικούς της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

Στο μεταξύ, χθες το πρωί ιδιοκτήτης καφετερίας στη Λακατάμεια, ανακάλυψε ότι έπεσε θύμα βομβιστών. Το δεύτερο συμβάν με έκρηξη βόμβας συνέβη μεν τα ξημερώματα όμως δεν έγινε αντιληπτό και μόλις το πρωί ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί έξω από καφετερία στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Λακατάμεια. Μέλη της Αστυνομίας απέκλεισαν με το πρώτο φως της μέρας την σκηνή, για περαιτέρω έρευνες.

Αξιωματικός της Αστυνομίας απέκλεισε στο philenews το ενδεχόμενο οι δύο εγκληματικές ενέργειες να συνδέονται, ωστόσο, θα γίνουν εξετάσεις για τον τρόπο συνδεσιμότητας του εκρηκτικού μηχανισμού.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise