Home » Μετά τις μολότοφ, βανδάλισαν το Δημοτικό Λιβαδιών – Συνθήματα και εστίες φωτιάς στο σχολείο (εικόνες)

Μετά τις μολότοφ, βανδάλισαν το Δημοτικό Λιβαδιών – Συνθήματα και εστίες φωτιάς στο σχολείο (εικόνες)

0 comment

Μετά τις μολότοφ, βανδάλισαν το Δημοτικό Λιβαδιών – Συνθήματα και εστίες φωτιάς στο σχολείο (εικόνες)

Γίνεται για ακόμη μια φορά στόχος το Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών, μετά το περιστατικό της περασμένης Πέμπτης, όταν ομάδα νεαρών άρχισε να ρίχνει μολότοφ και κροτίδες.

Το πρωί της Δευτέρας, όταν οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά επέστρεψαν στο σχολείο, έπειτα από τις διακοπές των Χριστουγέννων, διαπίστωσαν πως τοίχοι του ήταν γεμάτοι συνθήματα, ενώ εντόπισαν και δύο σβησμένες εστίες φωτιάς στην αυλή.

Η διευθύντρια του σχολείου ενημέρωσε σχετικά την Αστυνομία Ορόκλινης, μέλη της οποίας έσπευσαν επί τόπου και άρχισαν να διερευνούν το περιστατικό. Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Πέμπτη ομάδα περίπου 20 νεαρών προκάλεσαν αναστάτωση, όταν άρχισαν να ρίχνουν μολότοφ και κροτίδες, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν εστίες φωτιάς έξω από το δημοτικό σχολείο. Επί τόπου έσπευσε Πυροσβεστικό όχημα, το οποίο πετροβόλησαν οι νεαροί.

Οι πυροσβέστες ζήτησαν βοήθεια από την Αστυνομία και στη σκηνή μετέβησαν περιπολικά της ΑΔΕ Λάρνακας. Στη θέα των αστυνομικών οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More