Home » Λουκέτο στο Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου του ΤΟΜ Πάφου λόγω έλλειψης προσωπικού

Λουκέτο στο Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου του ΤΟΜ Πάφου λόγω έλλειψης προσωπικού

0 comment

Λουκέτο στο Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου του ΤΟΜ Πάφου λόγω έλλειψης προσωπικού

Το Τμήμα Οδικών Μεταφορών Πάφου με σημερινή του ανακοίνωση ενημέρωσε το κοινό ότι από την 1η Φεβρουαρίου το Κέντρο Μηχανοκίνητων Οχημάτων Πάφου δεν θα λειτουργεί για σκοπούς επιθεώρησης κυβερνητικών, αναπηρικών και στρατιωτικών οχημάτων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πηγαίνουν για σκοπούς επιθεώρησης των εν λόγω οχημάτων στο Τμήμα Επιθεώρησης Λεμεσού.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο βουλευτής και αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ, Χρύσανθος Σαββίδης, ζήτησε άμεση ενημέρωση επί του θέματος και διαπίστωσε ότι το δημόσιο Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (Κ.Ε.Μ.Ο.) του Τμήματος Οδικών Μεταφορών στην Πάφο κλείνει γιατί έχουν μετακινηθεί σε άλλες θέσεις οι ωρομίσθιοι βοηθοί τεχνικοί που ήταν αρμόδιοι για τον έλεγχο των συγκεκριμένων κατηγοριών οχημάτων.

Παράλληλα το ΤΟΜ παραμένει υποστελεχωμένο, καθώς λειτουργούν καθημερινά μόνο δύο ταμεία με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μεγάλες ουρές ειδικά στην περίπτωση που ο ένας εκ των δύο υπαλλήλων πρέπει να εγκαταλείψει την θέση του για να πραγματοποιήσει εξωτερικές εργασίες, καταγγέλλει ο κ. Σαββίδης.

«Παρόλο που πριν από καιρό ζήτησα από το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης να επιληφθεί των παραπάνω θεμάτων, δεν έγινε μέχρι σήμερα απολύτως τίποτα», τονίζει.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More