Friday, September 20, 2024
Home » Κεντρικές Φυλακές: Μετά από τις έρευνες, ήρθε απεργία πείνας

Κεντρικές Φυλακές: Μετά από τις έρευνες, ήρθε απεργία πείνας

0 comments

Κεντρικές Φυλακές: Μετά από τις έρευνες, ήρθε απεργία πείνας

Δυο κρατούμενοι των Κεντρικών Φυλακών κατήλθαν σε απεργία πείνας από την περασμένη Κυριακή με ορισμένους άλλους συγκρατούμενούς τους να τους συμπαραστέκονται χωρίς όμως να απεργούν.

Η απεργία πείνας σημειώθηκε λίγο μετά τις έρευνες της Αστυνομίας στην πτέρυγα των δυο κρατουμένων ξημερώματα Κυριακής και τον εντοπισμό δύο κινητών τηλεφώνων. Μετά την εξέλιξη αυτή, η διεύθυνση των Φυλακών, σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, αποφάσισε να λάβει μέτρα όπως ορίζουν οι κανονισμοί, περιορίζοντας τους κρατούμενους στα κελιά τους, ενώ παράλληλα άρχισε διερεύνηση του περιστατικού με τα κινητά για το πώς μπήκαν στα κελιά.

Στην απόφαση αυτή υπήρξε αντίδραση από τους κρατούμενους σε ένα κελί και αποφάσισαν να κατέλθουν σε απεργία πείνας. Σημειώνεται ότι οι κρατούμενοι αυτοί δεν είναι σε απομόνωση και έχουν πρόσβαση στο κελί τους οι άλλοι συγκρατούμενοί τους. Η διεύθυνση των Φυλακών παρακολουθεί την κατάσταση και δεν θεωρεί ότι η απεργία γίνεται λόγω του υπερπληθυσμού ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More