Friday, September 20, 2024
Home » Κατηγορήθηκε γραπτώς ο 14χρονος για την επίθεση σε μάνα και γιο

Κατηγορήθηκε γραπτώς ο 14χρονος για την επίθεση σε μάνα και γιο

0 comments

Κατηγορήθηκε γραπτώς ο 14χρονος για την επίθεση σε μάνα και γιο

Για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης κατηγορήθηκε γραπτώς χθες, ο 14χρονος που συνελήφθη σε σχέση με την επίθεση που δέχθηκαν την περασμένη Τετάρτη 47χρονη και ο 16χρονος γιος της, από 10 πρόσωπα έξω από το Καλογεροπούλειου Γυμνάσιο, στη Μέσα Γειτονιά.

Ο ανήλικος κλήθηκε από τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού να μεταβεί για κατάθεση την περασμένη Κυριακή , συνοδευόμενος από τους γονείς του και τον δικηγόρο του. Ο 14χρονος όπως πληροφορείται ο «Φ», τήρησε στάση σιωπής σε σχέση με την υπό την διερεύνηση υπόθεση. Κρατήθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς το μεσημέρι της Δευτέρας ενώ στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος.

Για τηνεπίθεση σε βάρος του 16χρονου και της μητέρας του, αναζητούνται από τις Αρχές και άλλα πρόσωπα τα οποία όπως προκύπτει από τις εξετάσεις, είναι και αυτά ανήλικα. Αφού ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, ο φάκελος της υπόθεσης αναμένεται να διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία, για μελέτη και περαιτέρω οδηγίες από τον Γενικό Εισαγγελέα. Εάν αποφανθεί ποινική δίωξη του 14χρονου αυτός θα κληθεί να παρουσιαστεί ενώπιον του Δικαστηρίου Ανηλίκων.

Πίσω από την επίθεση φαίνεται να κρύβονται προσωπικές διαφορές και αντιπαραθέσεις που αφορούν συγκεκριμένο πρόσωπο. Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία η 47χρονη μητέρα, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχε μεταβεί στην περιοχή του Καλογεροπούλειου για να παραλάβει τον 16χρονο από την προπόνησή και αντιλήφθηκε ότι νεαρά πρόσωπα επιτέθηκαν στον γιο της. Όταν πλησίασε δέχθηξε και η ίδια επίθεση από άγνωστα νεαρά πρόσωπα. .

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More