Home » Καταχωρούν στο Δικαστήριο τη δολοφονία του Καλογερόπουλου

Καταχωρούν στο Δικαστήριο τη δολοφονία του Καλογερόπουλου

0 comment

Καταχωρούν στο Δικαστήριο τη δολοφονία του Καλογερόπουλου

Στο επόμενο βήμα, που είναι η καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Δικαστηρίου προχωρεί το ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με τη δολοφονία του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου.

Το διάταγμα κράτησης των τεσσάρων υπόπτων, 41, 44, 22 και 21 ετών, αντίστοιχα, εκπνέει σήμερα, με τους ανακριτές να αιτούνται την καταχώρηση της υπόθεσης και τους τέσσερις να παραπέμπονται σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου. Από πλευράς των Αστυνομικών Αρχών έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφάλειας εντός και εκτός δικαστηρίου, αφού θα είναι η πρώτη φορά που θα οδηγηθούν και οι τέσσερις ύποπτοι ενώπιον του δικαστηρίου.

Στοκοινό κατηγορητήριο είναι τα ονόματα και των τεσσάρων προσώπων ενώ περιλαμβάνονται τα αδικήματα της συνομωσίας για φόνο, φόνο εκ προμελέτης, κατοχή, μεταφορά και χρήση πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α και Β, κατοχή, μεταφορά και χρήση εκρηκτικών υλών, εμπρησμό οχήματος και κλοπή. Να σημειωθεί ότι στα αδίκημα συμπεριλαμβάνεται και το άρθρο 20 του Ποινικού Κώδικα Κεφ. 154, το οποίο αφορά αυτουργία. Όπως πληροφορείται ο «Φ» θα ζητηθεί η κράτηση τους μέχρι την έναρξη της δίκης, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συνήγοροι υπεράσπισης θα φέρουν ενστάσεις.

Από τα γεγονότα τα οποία ακούστηκαν κατά τις προηγούμενες αιτήσεις προσωποκράτησης , διαφαίνεται ότι οι ανακριτές έχουν εξασφαλίσει σημαντικά στοιχεία, μαρτυρίες και τεκμήρια που εμπλέκουν όλους τους υπόπτους. Ξεκάθαρος πλέον είναι και ο ρόλος τους, με τον 41χρονο ύποπτο να φέρεται ως ο ένας εκ των δύο εκτελεστών και οδηγός της μοτοσικλέτας.

Γεννητικό υλικό που εντοπίστηκε σε κάλυκα από τη σκηνή του φόνου, ταυτίστηκε με DNA του. Ο 44χρονος ύποπτος είναι το πρόσωπο που παραχώρησε την έπαυλή του στη Σκαρίνου για να γίνει η οργάνωση και ο σχεδιασμός της εκτέλεσης του Καλογερόπουλου αφού φαίνεται ότι ήταν και η βάση όλων των εμπλεκόμενων. Μάλιστα ο 44χρονος από τα νεότερα στοιχεία, προκύπτει ότι ήταν στην έπαυλη την προηγούμενη του φόνου αλλά και τα χαράματα της δολοφονίας.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More