Home » Καταγγελία: Ούτε εντατική, ούτε…καντίνα στο Νοσοκομείο Πάφου

Καταγγελία: Ούτε εντατική, ούτε…καντίνα στο Νοσοκομείο Πάφου

0 comment

Καταγγελία: Ούτε εντατική, ούτε…καντίνα στο Νοσοκομείο Πάφου

Στο Νοσοκομείο Πάφου δεν λειτουργεί τμήμα εντατικής θεραπείας, παρά τα συνεχή διαβήματα προς τον ΟΚΥπΥ. Είναι αδιανόητο σε μια ολόκληρη επαρχία να λαμβάνονται οι υπηρεσίες για εντατική εξ αποστάσεως και συγκεκριμένα από τη Λεμεσό.

Στις καταγγελίες αυτές προέβη ο βουλευτής Πάφου, Χρύσανθος Σαββίδης, ο οποίος τονίζει ότι στο Νοσοκομείο Πάφου δεν υπάρχει εντατικολόγος και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατό να λειτουργεί ως πρέπει το τμήμα εντατικής. Όποτε χρειάζεται, καλείται εντατικολόγος από τη Λεμεσό, υποστήριξε ο κ. Σαββίδης, θέμα για το οποίο έχουν γίνει αμέτρητες καταγγελίες και διαβήματα προς τους αρμόδιους.

Για αυτό τον λόγο έχουν βαφτίσει το ΤΕΘ στην Πάφο ως «εντατική ανοιχτού τύπου», όρο που στην ιατρική βιβλιογραφία δεν βρίσκει κανείς πουθενά.

Η κατάσταση στο Νοσοκομείο Πάφου αγγίζει τα όρια του τραγικού, αναφέρει ο κ. Σαββίδης, υποστηρίζοντας ότι οι ελλείψεις ιατρικού και παραιατρικού προσωπικού που είναι γενικότερο πρόβλημα, δεν είναι το μόνο στο Νοσοκομείο Πάφου.

Εδώ μιλάμε ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν, όχι μονάδα εντατικής θεραπείας, αλλά ούτε καν μια καντίνα για εξυπηρέτηση του κοινού, καταγγέλλει. Εδώ και δύο χρόνια στην καντίνα του νοσηλευτηρίου, έχει μπει λουκέτο, αναφέρει, με αποτέλεσμα αν κάποιος επισκέπτης θέλει ένα μπουκαλάκι νερό, να μην μπορεί να το βρει πουθενά. Αντ’ αυτής, υποστηρίζει, έχουν τοποθετήσει μια μηχανή με προιόντα στην οποία βάζεις κέρματα για αγορά των περιορισμένων ειδών που περιέχει η μηχανή αυτή.

Και σε αυτήν ακόμη την περίπτωση, σύμφωνα με τον κ. Σαββίδη, η μηχανή εργάζεται προβληματικά, πότε χωρίς να έχει απόθεμα των προιόντων και συνηθέστερα «τρώγοντας» τα κέρματα των πελατών χωρίς να αποδίδει το προιόν.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise