Home » Καταγγελία: Ασθενής 102 ετών δεμένη σε τρόλεϊ στις Πρώτες Βοήθειες χωρίς νερό για 6 ώρες

Καταγγελία: Ασθενής 102 ετών δεμένη σε τρόλεϊ στις Πρώτες Βοήθειες χωρίς νερό για 6 ώρες

0 comment

Καταγγελία: Ασθενής 102 ετών δεμένη σε τρόλεϊ στις Πρώτες Βοήθειες χωρίς νερό για 6 ώρες

Ένα θλιβερό περιστατικό με γυναίκα ασθενή 102 ετών περιγράφει σε καταγγελία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο γιατρός, Μάριος Κυριαζής.

Συγκεκριμένα, ο δρ. Κυριαζής αναφέρει ότι η γυναίκα βρισκόταν δεμένη σε τρόλεϊ στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, χωρίς νερό για 6 ώρες, ενώ σημειώνει πως συγγενείς της προσπάθησαν να είναι μαζί της, αλλά τους πέταξαν έξω τα μέλη της ασφάλειας του νοσοκομείου. Ακόμη, κάνει λόγο άσχημη συμπεριφορά γιατρού.

Καταλήγοντας, στην ανάρτησή του, ο δρ Κυριαζής ευχήθηκε καλές δουλειές στο νέο Υπουργό Υγείας και τον κάλεσε να διαβάσει… τον Σταύλο του Αυγεία.

Αυτούσια η ανάρτηση

Χθες μου είπαν για μια Μάνα, 102 χρονών, που την είχαν δεμένη σε τρόλεϊ στις Πρώτες Βοήθειες στο νοσοκομείο Λάρνακας, χωρίς νερό, για 6 ώρες.

Συγγενείς προσπάθησαν να είναι μαζί της, αλλά τους πετάξαν έξω οι σεκουριτάδες. Και για συμπεριφορά συγκεκριμένου γιατρού που τους μίλησε σαν να ήταν γαϊδούρια. Λυπήθηκα, απογοητεύτηκα, αλλά δεν παραξενεύτηκα. Και μετά απογοητεύτηκα ξανά, που το περιστατικό δεν με παραξένεψε, αφού είναι κάτι το συνηθισμένο. Απάνθρωπο, αλλά συνηθισμένο. Μετά ντράπηκα που είμαι γιατρός.

Εύχομαι καλές δουλειές στο νέο Υπουργό Υγείας. Και του συστήνω να διαβάσει για τον Σταύλο του Αυγεία.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise