Monday, September 16, 2024
Home » Κατέρρευσε άτομο στην Επιτροπή Παιδείας: Στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους

Κατέρρευσε άτομο στην Επιτροπή Παιδείας: Στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους

0 comments

Κατέρρευσε άτομο στην Επιτροπή Παιδείας: Στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους

Εκτάκτως διεκόπη η συνεδρίαση της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, όπου εξετάζονταν θέματα του ΤΕΠΑΚ, όταν κατέρρευσε ένας εκ των καλεσμένων της Επιτροπής (το Philenews δεν αναφέρει την ταυτότητά του για να μην προκληθεί πανικός στην οικογένειά του).

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, με διάφορες κατηγορίες να εκτοξεύονται από προσκεκλημένους και βουλευτές, καθώς συζητουνταν ζητήματα του ΤΕΠΑΚ και ιδίως οι αρμοδιότητες ελέγχοντος λειτουργού προϋπολογισμού.

Όταν ο συγκεκριμένος καλεσμένος έλαβε τον λόγο για δεύτερη φορά και ενώ κατηγορείτο ότι ψεύδεται, είπε ότι δέχεται συκοφαντίες και άλλες πιέσεις ο ίδιος και η οικογένειά του.

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ. Από τον Δεκέμβριο του 2020 η ζωή μου είναι κόλαση».

Μετά από αυτή τη φράση κατέρρευσε ψυχολογικά και κλήθηκε ο νοσηλευτής της Βουλής, καθώς και ασθενοφόρο. Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι καλά στην υγεία του αλλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More