Sunday, September 8, 2024
Home » Θανατηφόρο Πάφου: Τραγωδία πάνω στην τραγωδία για οικογένεια στη Γιόλου

Θανατηφόρο Πάφου: Τραγωδία πάνω στην τραγωδία για οικογένεια στη Γιόλου

0 comments

Θανατηφόρο Πάφου: Τραγωδία πάνω στην τραγωδία για οικογένεια στη Γιόλου

Μια ακόμη μεγαλύτερη τραγωδία αποκαλύπτεται μετά τον χαμό του 57χρονου Κυριάκου Οικονομίδη από τη Γιόλου, στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη ανήμερα των Χριστουγέννων στον δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς, στο ύψος Στρουμπιού- Τσάδας.

Δύο έφηβοι μένουν πλέον χωρίς τους γονείς τους στον κόσμο, αφού λίγους μήνες πριν τον άδικο χαμό του πατέρα τους, είχαν βιώσει και την τραγική απώλεια της μητέρας τους που έφυγε μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Τα δύο αγόρια του ζεύγους, ηλικίας 19 και 12 ετών, θρήνησαν τον πρόωρο χαμό της μητέρας τον περασμένο Αύγουστο και σήμερα, μέσα στις μέρες που για όλους είναι μέρες χαράς, αναγκάζονται να ζήσουν σε επανάληψη τον εφιάλτη της απώλειας και του πατέρα. Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στην κοινότητα τους, αλλά και όλη η επαρχία Πάφου με την γνωστοποίηση της πτυχής αυτής της τραγωδίας, που κάνει τις ούτως ή άλλως σοβαρές συνέπειες του θανατηφόρου των Χριστουγέννων ακόμη πιο τραγικές, ζητεί από την Πολιτεία να προστρέξει άμεσα για αρωγή των δύο παιδιών που χτυπήθηκαν τόσο βάναυσα από την μοίρα.

Ο 57χρονος Κυριάκος Οικονομίδης είχε τραυματισθεί κρίσιμα ανήμερα των Χριστουγέννων κατά την τριπλή καραμπόλα αυτοκινήτων στον δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς και άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου είχε μεταφερθεί .

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 76χρονος, με άλλους τρεις επιβαίνοντες σε αυτό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος, με συνοδηγό τη σύζυγο του και τα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 2 και 6 ετών. Από την σύγκρουση, όχημα του 33χρονου περιστράφηκε ακυβέρνητο στον δρόμο και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 57χρονος, με κατεύθυνση προς την Τσάδα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο κρίσιμος τραυματισμός του Κυριάκου Οικονομίδη, ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά Νοσοκομείο Πάφου και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου όλες αυτές τις μέρες έδινε μάχη για τη ζωή.

Μια μάχη που δυστυχώς χάθηκε, αφήνοντας δύο παιδιά χωρίς κανένα γονέα.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More