Monday, September 9, 2024
Home » Θανατηφόρο με θύμα 25χρονη: Στο Δικαστήριο Λεμεσού η εκδίκαση – Κατηγορείται για θάνατο εξ’ αμελείας 23χρονος

Θανατηφόρο με θύμα 25χρονη: Στο Δικαστήριο Λεμεσού η εκδίκαση – Κατηγορείται για θάνατο εξ’ αμελείας 23χρονος

0 comments

Θανατηφόρο με θύμα 25χρονη: Στο Δικαστήριο Λεμεσού η εκδίκαση – Κατηγορείται για θάνατο εξ’ αμελείας 23χρονος

Από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού θα εκδικαστεί το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στις 31/12/2022 στον δρόμο Ακρωτηρίου – Κολοσσίου, λίγες ώρες πριν από την έλευση του νέου έτους, όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο η 25χρονη Μαριλένα Κωνσταντινίδου, μητέρα ενός βρέφους τριών μηνών.

Οπως πληροφορείται το philenews, ο 23χρονος κατηγορούμενος υπέβαλε αίτημα το προηγούμενο διάστημα προς την Νομική Υπηρεσία, όπως η υπόθεση εκδικαστεί από Δικαστήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας και όχι απο δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων. Μετά απο μελέτη του αιτήματος και του φακέλου της υπόθεσης, το αίτημα έγινε αποδεκτό από τη Νομική Υπηρεσία.

Σήμερα, η υπόθεση του θανατηφόρου καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού και ορίστηκε για έναρξη της διαδικασίας, στα μέσα Φεβρουαρίου.

Ο 23χρονος κατηγορούμενος αντιμετωπίζει το αδίκημα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης ή συμπεριφοράς κατά παράβαση του άρθρου 210 του Ποινικού Κώδικα, οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και για τροχαίες παραβάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη Μαριλένα Κωνσταντινίδου έσβησε δίπλα από τη μικρή κορούλα της, μόλις τριών μηνών, την οποία δεν πρόλαβε να χαρεί.

Η διερεύνηση του θανατηφόρου έγινε από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων αφού η περιοχή που συνέβη η τραγωδία, εμπίπτει στη δικαιοδοσία της.

Το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στις 10:00 το βράδυ, παραμονές Πρωτοχρονιάς του 2022, στον δρόμο Κολόσσι- Ακρωτηρίου. Το όχημα οδηγούσε ο 23χρονος κατηγορούμενος με συνεπιβάτη την 25χρονη σύντροφό του ενώ στο πισινό κάθισμα βρισκόταν σε παιδικό κάθισμα, το τριών μηνών βρέφος τους. Οι τρεις κατευθύνονταν από το Ακρωτήρι προς το Κολόσσι και σε σημείο του δρόμου σε δεξιά στροφή, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και να καταλήξει σε πεύκα. H 25χρονη Μαριλένα βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More