Monday, September 16, 2024
Home » Ηλίας Στεφάνου: Το έγκλημα διαπράττεται για τον πλούτο και πρέπει να αφαιρεθεί

Ηλίας Στεφάνου: Το έγκλημα διαπράττεται για τον πλούτο και πρέπει να αφαιρεθεί

0 comments

Ηλίας Στεφάνου: Το έγκλημα διαπράττεται για τον πλούτο – Oι φυλακές είναι διάτρητες

Η Κυπριακή δικαιοσύνη πρέπει να στηριχθεί οικονομικά στο σύνολο της και να γίνουν τομές, ώστε να συμβάλουν στην πάταξη του εγκλήματος, δηλώνει στο philenews podcast, ο νομικός Ηλίας Στεφάνου, επισημαίνοντας ότι, χρειάζεται επένδυση ώστε να ενισχυθεί η ποινική δικαιοσύνη η οποία αρχίζει από την ανάκριση και ολοκληρώνεται με τη φυλάκιση του εγκληματικού στοιχείου.

Αποτύχαμε όλοι στην ποινική δικαιοσύνη, έχουμε φθάσει στο ναδίρ τονίζει χαρακτηριστικά ο κύριος Στεφάνου, εξηγώντας ότι μόνο με πολιτική βούληση μπορούν να επέλθουν μέτρα με αποτέλεσμα και να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη για ασφάλεια μεταξύ των πολιτών.

Περιέγραψε τη διάπραξη της εγκληματικότητας, η οποία κατά το πλείστο διαπράττεται για τον πλούτο, κάτι το οποίο ανέφερε, πρέπει να αφαιρεθεί και εξήγησε τί γίνεται στο εξωτερικό.

Αναφέρθηκε ακόμη και στον τρόπο με τον οποίο οι φυλακές είναι διάτρητες , με κρατούμενους να συμμετέχουν στο οργανωμένο έγκλημα, αλλά και σε όσα διαδίδονται για αλλοδαπούς οι οποίοι διεκδικούν τον έλεγχο της νύχτας, χωρίς το κράτος να είναι σε θέση να εφαρμόσει τον νόμο για τις παρακολουθήσεις, αφήνοντας τους πολίτες στην ανασφάλεια.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More