Sunday, September 8, 2024
Home » Επιτέθηκε σε αστυνομικό όταν τον εντόπισε με διαρρητικά εργαλεία – Χειροπέδες σε 34χρονο

Επιτέθηκε σε αστυνομικό όταν τον εντόπισε με διαρρητικά εργαλεία – Χειροπέδες σε 34χρονο

0 comments

Επιτέθηκε σε αστυνομικό όταν τον εντόπισε με διαρρητικά εργαλεία – Χειροπέδες σε 34χρονο

Στη σύλληψη 34χρονου προχώρησε την Πέμπτη η Αστυνομία στην Πάφο για διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίοναστυνομικού, αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη και παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Το περιστατικό συνέβη στο βράδυ της Πέμπτης στη Χλώρακα, όπου έσπευσε αστυνομικό περίπολο μετά από πληροφορία ότι ένα πρόσωπο περιφέρονταν ύποπτα σε συγκεκριμένο δρόμο της κοινότητας. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα 34χρονο κάτοικο Πάφου που έχει απασχολήσει κατ΄ επανάληψη την Αστυνομία.

Όταν τα μέλη της δύναμης προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν αυτός άρχισε να τρέχει και ανακόπηκε. Τότε ο 34χρονος προέβαλε αντίσταση, αλλά τελικάακινητοποιήθηκε και συνελήφθη για τα αδικήματα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού και της αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Σε σωματικό έλεγχο που του έγινε εντοπίστηκαν σε τσάντα ώμου που κρατούσε αριθμό διαρρηκτικών εργαλειών. Ακολούθως συνελήφθη και για το αδίκημα της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλειών.

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου όπου και τέθηκε υπό κράτηση.

Στο μεταξύ,διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφουεναντίον 28χρονου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής οχήματος, παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από τη σύζυγο του ιδιοκτήτη του οχήματος. Σύμφωνα με αυτή, το όχημα κλάπηκε το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο στοn χώρο στάθμευσης οικίας φιλικού της προσώπου.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 28χρονου, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα και υπέδειξε στους αστυνομικούς συγκεκριμένο ανοιχτό χώρο στην Πάφο όπου εντοπίστηκε το κλοπιμαίο όχημα.Εντός του οχήματος σύμφωνα με την καταγγελία, υπήρχε και κινητό τηλέφωνο αξίας 100 ευρώ, τρεις τραπεζικές κάρτες στο όνομα του ιδιοκτήτη του, καθώς και χρηματικό ποσό 65 ευρώ. Μετά τον εντοπισμό του οχήματος βρέθηκαν μόνο οι τρεις τραπεζικές κάρτες, ενώ έλειπε το χρηματικό ποσό και το κινητό τηλέφωνο.

Στην κατοχή τoυ υπόπτου βρέθηκε σακούλι με μεθαμφεταμίνη, ένας σταυρός, δύο σκουλαρίκια και μία καδένα και εναντίον του εξετάζονται πλέον και υποθέσεις κλοπής οχήματος, παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More