Thursday, July 11, 2024
Home » Επεκτείνεται το σύστημα φωτοεπισήμανσης – Γιατί διαγράφονται πρόστιμα στην Πάφο

Επεκτείνεται το σύστημα φωτοεπισήμανσης – Γιατί διαγράφονται πρόστιμα στην Πάφο

0 comment

Επεκτείνεται το σύστημα φωτοεπισήμανσης – Γιατί διαγράφονται πρόστιμα στην Πάφο

Οι κάμερες φωτοεπισήμασνης, άρχισαν να δημιουργούν μια κουλτούρα στους χρήστες του οδικού δικτύου, δηλώνει στο philenews podcast o υπεύθυνος οδικής ασφάλειας του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, Γιώργος Μιλής, εξηγώντας ότι διαπιστώνεται περισσότερη προσοχή στα φανάρια από τους οδηγούς και η οδική συνείδηση παρατηρείται και σε διαβάσεις πεζών, όπου δεν υπάρχουν συστήματα φωτοεπισήμανσης.

58 σταθερές συσκευές έχουν τοποθετηθεί σε Λευκωσία, Λεμεσό Λάρνακα και Πάφο και υπολείπονται 32 άλλες, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε Λεμεσό και Λευκωσία, αναφέρει ο κύριος Μιλής. Οι αριθμοί των συγκρούσεων μειώνονται ανά χρόνο τόνισε και ταυτόχρονα μειώνονται και οι εξώδικες διαφορές.

Ταχύτητα, μη χρήση ζώνης και χρήση κινητού τηλεφώνου είναι αδικήματα που επαναλαμβάνονται στους τροχονομικούς ελέγχους. Παραδεχόμενος ότι, την πρώτη μέρα συστημάτων φωτοεπισήμανσης στην Πάφο, καταγράφηκαν δεκάδες εξώδικα από τιςκάμερες, σε σημείο όπου πραγματοποιούντο οδικά έργα, σημείωσε ότι, τυγχάνουν χειρισμού και θα διαγραφούν λόγω επηρεασμού από οδικά έργα.

Ο Γιώργος Μιλής, ανέφερε ότι είναι σε εξέλιξη εκστρατείες για ποδήλατα και ηλεκτρικά σκούτερ, ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα για τις συσκευές ατομικής κινητικότητας.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More