Monday, September 16, 2024
Home » Εξήγγειλε υποψηφιότητα για την αντιδημαρχία Λακατάμιας ο Άλκης Αλκιβιάδης

Εξήγγειλε υποψηφιότητα για την αντιδημαρχία Λακατάμιας ο Άλκης Αλκιβιάδης

0 comments

Εξήγγειλε υποψηφιότητα για την αντιδημαρχία Λακατάμιας ο Άλκης Αλκιβιάδης

Την υποψηφιότητα του για τη θέση του Αντιδημάρχου Λακατάμιας, ανακοίνωσε ο Άλκης Αλκιβιάδης.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Φίλες και φίλοι,

Θα ήθελα να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να διεκδικήσω στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές τη θέση του Αντιδημάρχου Λακατάμιας. Μια τόσο σημαντική θέση στο Δήμο που με μεγάλωσε και με ανάθρεψε. Εδώ όπου έκανα την οικογένειά μου και μεγάλωσα. Θέλω να δω αυτό τον τόπο να προοδεύει. Να γίνεται κάθε μέρα καλύτερος.

Έχω ένα όραμα. Να μετατρέψουμε τον Δήμο μας σε έναν σύγχρονο, βιώσιμο Δήμο, με υψηλού επιπέδου παροχές προς τους Δημότες, κάνοντας την καθημερινότητα πιο εύκολη και ευχάριστη. Ένα Δήμο όπου να ανταποκρίνεται στις τεράστιες ανάγκες της εποχής μας. Με όλες τις αναγκαίες υποδομές, για να καλύπτει τις ανάγκες των δημοτών του. Δήμο άξιο να ζεις και να μεγαλώνεις. Με υψηλή ποιότητα ζωής για κάθε οικογένεια. Ένα Δήμο που να μπορείς να εργάζεσαι, να επιχειρείς και να δημιουργείς.

Το όραμα αυτό αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι μόνο δικό μου, είναι κοινό όλων μας. Με σκληρή δουλειά, εργατικότητα και μεράκι μπορούμε να το πετύχουμε. Με μια νέα αρχή, ηθική, έντιμη, αξιόπιστη, ικανή και αποτελεσματική, που θα μας βρίσκει όλους μαζί ενωμένους απέναντι στα προβλήματα και τις προκλήσεις. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής στον Δήμο μας. Να κάνουμε αυτό το όραμα πραγματικότητα.

Είμαι σίγουρος πως ο αγώνας αυτός θα μας βρει ενωμένους. Ανεξαρτήτως από επιλογές του παρελθόντος, κομματικές προτιμήσεις και πεποιθήσεις. Να πορευθούμε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας. Για ένα δήμο πρότυπο στην Κύπρο, ο οποίος δεν θα έχει οτιδήποτε να ζηλέψει από κανένα άλλο. Όπου θα εξυπηρετεί αποτελεσματικά όλες τις ανάγκες των δημοτών του. Με γνώση, με όραμα, για την ανάπτυξη, για την Λακατάμια μας.

Άλκης Αλκιβιάδης

Ανεξάρτητος Υποψήφιος Αντιδήμαρχος Λακατάμιας

Για ένα Δήμο πρότυπο

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More