Sunday, September 8, 2024
Home » Εντάλματα έρευνας στο κελί βαρυποινίτη και σε οικία στην Ορμήδεια για κακούργημα

Εντάλματα έρευνας στο κελί βαρυποινίτη και σε οικία στην Ορμήδεια για κακούργημα

0 comments

Εντάλματα έρευνας στο κελί βαρυποινίτη και σε οικία στην Ορμήδεια για κακούργημα

Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας σε Λευκωσία και Λάρνακα στη βάση πληροφοριών για σχεδιασμό κακουργήματος πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το philenews, μέλη της Δύναμης μεταξύ των οποίων άνδρες του ΤΑΕ Αρχηγείου και της ΜΜΑΔ, εκτέλεσαν ταυτόχρονα εντάλματα έρευνας στις Κεντρικές Φυλακές και σε οικία στην Ορμήδεια γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα.

Οι έρευνες έγιναν στο κελί βαρυποινίτη, ο οποίος καταδικάσθηκε για σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών και στο χώρο διαμονής φιλικού προσώπου του πρώτου.

Η Αστυνομία φέρεται να δέσμευσε τηλεφωνικές συσκευές που βρίσκονταν στην κατοχή των δυο ατόμων. Αναμένεται να ακολουθήσουν οι απαραίτητες εξετάσεις στα εν λόγω κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με πηγή μας, η επιχείρηση της Αστυνομίας έγινε κατόπιν πληροφοριών που εξασφάλισε και φέρουν τα δυο πρόσωπα να συνωμότησαν για εκτέλεση πολύ σοβαρού εγκλήματος. Δεν μας διευκρίνισε, ωστόσο, αν πρόκειται για υπόθεση που ήδη απασχολεί τις διωκτικές Αρχές.

Πάντως, όπως γνωρίζουμε, δεν εκτελέστηκαν εντάλματα σύλληψης.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More