Home » Εμπρησμός πίσω από τη φωτιά σε εστιατόριο

Εμπρησμός πίσω από τη φωτιά σε εστιατόριο

0 comment

Εμπρησμός πίσω από τη φωτιά σε εστιατόριο

Εμπρησμό έδειξαν οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, πίσω από τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (12/1) σε εστιατόριο στο Πισσούρι. Το υποστατικό ιδιοκτησίας δύο αδελφών, υπέστη εκτεταμένες ζημιές εξωτερικά, οι οποίες δεν έχουν ακόμη υπολογιστεί.

Όπως πληροφορείται το philenews, σε κατάθεσή τους τα δύο αδέλφια εξέφρασαν άγνοια για τα κίνητρα πίσω από τον εμπρησμό της επιχείρησής τους, ισχυριζόμενοι ότι δεν έχουν διαφορές με οποιονδήποτε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4:20 σήμερα τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Πισσουρίου ότι εκδηλώθηκε φωτιά στο εστιατόριο, ιδιοκτησίας 68χρονου και 70χρονου. Μέλη των αστυνομικών σταθμών Αυδήμου και Πισσουρίου μετέβησαν στο χώρο, όπου εντόπισαν φωτιά στο χώρο του εξωτερικού μπαρ, το οποίο εφάπτεται με την κουζίνα.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική των Βρετανικών Βάσεων ενώ στο χώρο προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές εξωτερικά του μπαρ του εστιατορίου.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More