Home » Δύο τα σενάρια για εγκληματική ενέργεια πλησίον των Φυλακών – Γρίφος η υπόθεση των πυροβολισμών

Δύο τα σενάρια για εγκληματική ενέργεια πλησίον των Φυλακών – Γρίφος η υπόθεση των πυροβολισμών

0 comment

Δύο τα σενάρια για εγκληματική ενέργεια πλησίον των Φυλακών – Γρίφος η υπόθεση των πυροβολισμών

Με γρίφο έμοιαζε μέχρι το απόγευμα το περιστατικό ρίψης αριθμού πυροβολισμών σε οικία στην οδό Μακεδονίας στον Άγιο Ανδρέα, σε κοντινή απόσταση από τις Κεντρικές Φυλακές.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν αρχικά ότι ο δράστης ή οι δράστες της εγκληματικής αυτής ενέργειας, ενδεχομένως να είχαν ως στόχο να στείλουν μήνυμα σε γνωστό επιχειρηματία.

Ο λόγος είχε να κάνει με την τοποθεσία όπου ρίφθησαν οι πυροβολισμοί. Το σημείο όπου εντοπίστηκαν οι κάλυκες είναι ακριβώς δίπλα από περιουσία που ανήκει στον γνωστό επιχειρηματία. Στον ίδιο δρόμο, άλλωστε, βρίσκονται αρκετά ακίνητα ιδιοκτησίας του.

Ωστόσο, αργότερα εντός της ημέρας, πληροφορίες που διέρρευσαν ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες με το προαναφερθέν ενδεχόμενο και ανέφεραν πως οι αστυνομικές εξετάσεις στράφηκαν και προς άλλη κατεύθυνση. Συγκεκριμένα, μαρτυρίες συνέδεαν το γεγονός με πρόσωπο που αποφυλακίστηκε από το σωφρονιστικό ίδρυμα.

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι εξεταζόταν από την Αστυνομία το εν λόγω ενδεχόμενο, διερευνώντας κατά πόσον η εγκληματική αυτή ενέργεια συνδεόταν με πρόσωπο το οποίο εξέτισε ποινή φυλάκισης για ανθρωποκτονία που είχε διαπράξει.

Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν χθες γύρω στις 11:20, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι ο φυσικός αυτουργός ή οι αυτουργοί της εγκληματικής ενέργειας, προσέγγισαν την οδό Μακεδονίας με όχημα που είχε καλυμμένους τους αριθμούς εγγραφής του, ήταν μαύρου χρώματος και είχε φιμέ τζάμια.

Το όχημα εισήλθε σε σημείο της συγκεκριμένης οδού παραβιάζοντας των κώδικα οδικής κυκλοφορίας (υπήρχε πινακίδα μονοδρόμησης) και εν συνεχεία ρίφθησαν πέντε πυροβολισμοί στον αέρα. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα και αποχώρησε από το σημείο.

Να σημειωθεί ότι το περιστατικό έλαβε χώραν σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 200 μέτρων από τις εγκαταστάσεις των Κεντρικών Φυλακών.

Η ρίψη πυροβολισμών προκάλεσε αναστάτωση σε όσους περίοικους βρίσκονταν στο σπίτι τους τη συγκεκριμένη στιγμή, αφού από τον θόρυβο αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για κάποιο ασυνήθιστο συμβάν. Αυτό, τουλάχιστον, ανέφερε στις σύντομες τοποθετήσεις που έκανε σε εκπροσώπους των ΜΜΕ η κ. Ειρήνη Χαραλάμπους, η οποία διαμένει στην οδό. Μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, είπε πως δεν έγιναν αντιληπτές οι κινήσεις των δραστών.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise