Monday, September 9, 2024
Home » Δημοτικές εκλογές: Νέα Κίνηση για Δήμαρχο σε Λακατάμια – Τσέρι

Δημοτικές εκλογές: Νέα Κίνηση για Δήμαρχο σε Λακατάμια – Τσέρι

0 comments

Δημοτικές εκλογές: Νέα Κίνηση για Δήμαρχο σε Λακατάμια – Τσέρι

Θέλουν να προσφέρουν την εναλλακτική επιλογή στην τοπική τους κοινωνία και συστήνονται με την ίδρυση νέας Δημοτικής Κίνησης, ευελπιστώντας η ίδρυση της να αποτελέσει και νέα κίνηση στην σκακιέρα των δημοτικών εκλογών για το νέοδήμο Λακατάμειας Τσερίου. Πρόκειται για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Μαζί για τον τόπο μας».

Όπως ανέφερε στο philenews, ο Γιάννης Πιερίδης πρώην δημοτικός σύμβουλος πρόκειται για μία καθαρά ακομάτιστη κίνηση τοπικού χαρακτήρα στην οποία μετέχουν άτομα από όλους τους χώρους πλην των δύο άκρων με μόνο σκοπό τους, την προώθηση των τοπικών συμφερόντων και επίλυση καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δημότες του νέου δήμου Λακατάμειας- Τσερίου.

Η νέα Κίνηση θα διεκδικήσει τις εκλογές με δικό της δήμαρχο τον οποίο θα ανακοινώσει αρχές του νέου έτους και δική της ομάδα δημοτικών συμβούλων. «Σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου ιδρύθηκε η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση “ΜΑΖΙ, για τον τόπο μας”. Ήταν καρπός πολύμηνου προβληματισμού και διαβουλεύσεων ανάμεσα σε ανέντακτους δημότες όπως και πρώην στελέχη και μέλη κομμάτων», αναφέρεται σε δελτίο τύπου της Κίνησης.

Προστίθεται ακόμα πώς, «όπως δήλωσε ιδρυτικό μέλος της Κίνησης «βασικός στόχος της προσπάθειας είναι να δουλέψουμε όλοι ΜΑΖΙ για τον τόπο μας. Τα προβλήματα του νέου Δήμου μας είναι κοινά και δεν λύνονται με κομματικές αντιπαραθέσεις αλλά με συναίνεση και κοινή προσπάθεια». Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν δημότες από τα τρία Διαμερίσματα του νεοσύστατου Δήμου μας.

Το κείμενο της Ιδρυτικής Διακήρυξης είχε συνταχτεί από την επταμελή Προσωρινή Γραμματεία της Κίνησης και αφού συζητήθηκε διεξοδικά μέσα σε κλίμα συναίνεσης εγκρίθηκε ομόφωνα.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More