Thursday, September 19, 2024
Home » Δείχνει πόλεμο φατριών η υπόθεση απόπειρας φόνου στην Αγία Νάπα – Ανακρίνεται ο 39χρονος

Δείχνει πόλεμο φατριών η υπόθεση απόπειρας φόνου στην Αγία Νάπα – Ανακρίνεται ο 39χρονος

0 comments

Δείχνει πόλεμο φατριών η υπόθεση απόπειρας φόνου στην Αγία Νάπα – Ανακρίνεται ο 39χρονος

Πόλεμος φατριών που διακινούν ναρκωτικά πιστεύεται πως κρύβεται πίσω από την απόπειρα φόνου σε βάρος 34χρονου και 40χρονου στην Αγία Νάπα, για την οποία τελεί υπό κράτηση 39χρονος.

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 21 και 22 Νοεμβρίου 2023, όταν ρίχθηκαν πυροβολισμοί εναντίον οχήματος στο οποίο επέβαιναν οι δύο, το οποίο βρισκόταν κοντά στη μαρίνα Αγίας Νάπας. Σύμφωνα με πληροφορίες του philenewsμία από τις σφαίρες που ρίχθηκαν διαπέρασε το πίσω μέρος του οχήματος, πέρασε δίπλα από τον οδηγό, που γλίτωσε από θαύμα και καρφώθηκε στο μπροστινό γυαλί.

Η υπόθεση δεν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, που έλαβε, ωστόσο, σχετική πληροφορία στις 27 Νοεμβρίου και εντόπισε το όχημα στο οποίο επέβαιναν ο 34χρονος και ο 40χρονος. Η υπόθεση, άγνωστο για ποιο λόγο, κρατήθηκε για μέρες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έγινε γνωστή στις 3 Δεκεμβρίου όταν δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία 39χρονου, που θεωρήθηκε ως ύποπτος για τη διάπραξη της απόπειρας φόνου.

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με την Αστυνομία, ανακόπηκε από την ΥΚΑΝ όχημα στο οποίο επέβαιναν ο 39χρονος, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του, καθώς και 40χρονος, για το αυτόφωρο αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος. Ο 39χρονος, ο οποίος αρνείται ενοχή, ανακρίνεται από την Αστυνομία, ενώ ο 40χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η Αστυνομία Αμμοχώστου, σύμφωνα με πληροφορίες, διερευνά συγκεκριμένες πληροφορίες που κάνουν λόγο για διαμάχη μεταξύ φατριών αναφορικά με την προμήθεια ναρκωτικών σε συγκεκριμένο πρόσωπο.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More