Home » Δήμος Πάφου καλεί Μητρόπολη για διάλογο και συμφωνία στο θέμα του Δημόσιου Κήπου

Δήμος Πάφου καλεί Μητρόπολη για διάλογο και συμφωνία στο θέμα του Δημόσιου Κήπου

0 comment

Δήμος Πάφου καλεί Μητρόπολη για διάλογο και συμφωνία στο θέμα του Δημόσιου Κήπου

ΤοΔημοτικό Συμβούλιο Πάφου καλεί τον Μητροπολίτη Πάφου να προσέλθει σε διάλογο για την υπόθεση του Δημοσίου Κήπου. Σε ανακοίνωση της τοπικής αρχής χαρακτηρίζεται σημαντική για την πορεία της υπόθεσης του Δημοσίου Κήπου , η απόφαση που έλαβε στη συνεδρία του που πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου, το οποίο συζήτησε το θέμα υπό το φως της απόφασης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου ημερ. 7.12.2023, με την οποία ακυρώθηκε διάταγμαγια δέσμευση του ποσού των €8.036.634,60 σε τραπεζικούς λογαριασμούς του Δήμου Πάφου, το οποίο η Ι.Μ. Πάφου σκόπευε να κατάσχει προς ικανοποίηση της απόφασης στην υπόθεση 1939/2010 Ε.Δ. Πάφου.

Συγκεκριμένα, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία (19 ψήφοι υπέρ και μία εναντίον) όπως σταλεί επιστολή προς τον Μητροπολίτη Πάφου με την οποία να καλείται σε συνάντηση με σκοπό την ουσιαστική συζήτηση του όλου θέματος και την επίτευξη οριστικής και αμοιβαία αποδεκτής συμβιβαστικής διευθέτησης. Προκειμένου να δημιουργηθεί η αναγκαία βάση για μια τέτοια συζήτηση, ορίστηκε όπως στην επιστολή τεθούν συγκεκριμένα ερωτήματα ώστε η Ιερά Μητρόπολη Πάφου να διατυπώσει τις θέσεις και απόψεις της.

Ο Δήμος Πάφου εκφράζει και δημόσια τη βούλησή του να εισέλθει με καλή πίστη σε διάλογο με την Ιερά Μητρόπολη Πάφου με στόχο την επίλυση αυτής της χρονίζουσας εκκρεμότητας, διαβεβαιώνοντας παράλληλα τους πολίτες και τους εργοδοτουμένους του ότι θα προασπίσει με συνέπεια τα συμφέροντά τους σε συνάρτηση με το συμφέρον και το καλό της πόλης.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise