Home » Βόμβα σε 40χρονο: Γνωστός στις αρχές ο παραπονούμενος – Έρευνες εάν η βόμβα συνδέεται με άλλες εγκληματικές ενέργειες

Βόμβα σε 40χρονο: Γνωστός στις αρχές ο παραπονούμενος – Έρευνες εάν η βόμβα συνδέεται με άλλες εγκληματικές ενέργειες

0 comment

Βόμβα σε 40χρονο: Γνωστός στις αρχές ο παραπονούμενος – Έρευνες εάν η βόμβα συνδέεται με άλλες εγκληματικές ενέργειες

Σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό οφείλεταιη έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε όχημα 40χρονου το οποία βρισκόταν σταθμευμένο σε πολυκατοικία στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 04:50 και αμέσως περίπολα και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβηκαν στη σκηνή την οποίαν και απέκοψαν και διενήργησαν επιτόπιες εξετάσεις.

Όπως διαφάνηκε και από τις εξετάσεις που έγιναν από τον πυροτεχνουργό, η έκρηξη οφειλόταν σε πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας που περιείχε εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος. Από την έκρηξη το όχημα αναφλέγηκε καικαταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ σημειώθηκαν και ζημιές στα τοιχώματα της πολυκατοικίας και σε διπλανό όχημα.

Όπως σημείωσε ο κ. Κυριάκου ο παραπονούμενος δεν έχει οποιεσδήποτε απειλές ή οποιεσδήποτε υπόνοιες για οποιονδήποτε πρόσωπο. Ερωτηθείς αν έχει απασχολήσει ξανά της αρχές, ανέφερε πως «δεν είναι ορθό να αναφέρουμε αν μας απασχόλησε ή όχι, όμωςγνωρίζουμε τον παραπονούμενο και προσπαθούμε να δούμε από πού προκύπτει και αυτή η νέα εγκληματική ενέργεια».

«Προσπαθούμε μέσω του πυροτεχνουργού να δούμε αν συνδέεται και με άλλες εγκληματικές ενέργειες του παρελθόντος. Πρόσφατες εγκληματικές ενέργειες στη Λεμεσό δεν έχουν γίνει με παρόμοιου τύπο μηχανισμό» σημείωσε.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More