Monday, September 9, 2024
Home » Βομβιστική επίθεση: Στο μικροσκόπιο οι υποθέσεις που «εκδίκασε» η δημόσια κατήγορος

Βομβιστική επίθεση: Στο μικροσκόπιο οι υποθέσεις που «εκδίκασε» η δημόσια κατήγορος

0 comments

Βομβιστική επίθεση: Στο μικροσκόπιο οι υποθέσεις που «εκδίκασε» η δημόσια κατήγορος

Μια μια εξετάζονται οι υποθέσεις που χειρίστηκε η δημόσια κατήγορος τους τελευταίους μήνες, η οποία δέχθηκε χθές το βράδυ βομβιστική επίθεση ενώ βρισκόταν στην οικία της στην Πάφο.

Η κατήγορος ασχολείται με ποινικές υποθέσεις στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφο, όχι πολύ σοβαρές, που αφορούν διαρρήξεις, κλοπές, οικογενειακή βία, διατάγματα κ.ά.

Η 58χρονη λειτουργός της Νομικής Υπηρεσίας ουδέποτε δέχθηκε απειλές ούτε καν είχε αντιδικία με κάποιον κατηγορούμενο ούτως ώστε να νοιώθει ότι απειλείται.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου μετέβησαν χθες αξιωματικοί από το Αρχηγείο Αστυνομίας για μελέτη της υπόθεσης και αποφασίστηκε να ανασυρθούν όλες οι υποθέσεις που πέρασαν από τα χέρια της κατηγόρου τους τελευταίους μήνες, ούτως ώστε να γίνει ένας μικρός κατάλογος ύποπτων περιπτώσεων.

Παράλληλα, μεγάλες ελπίδες εναποθέτονται στα τεκμήρια τα οποία παραλήφθησαν από τη σκηνή και στάληκαν ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια με στόχο να εντοπιστεί επιστημονική μαρτυρία που πιθανόν να οδηγήσει στους δράστες. Από τη σκηνή πυροτεχνουργοί και ειδικοί μάζεψαν αρκετά τεκμήρια, τα οποία ενδεχομένως να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Πάντως, αποτελεί ευτύχημα το γεγονός ότι η δημόσια κατήγορος γλίτωσε με ελαφρά τραύματα, αφού εκτιμάται ότι αν βρισκόταν ένα ή δυο βήματα πιο κοντά στην είσοδο της κουζίνας, ίσως οι συνέπειες να ήταν τραγικές.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More