Home » Βαρυποινίτης πίσω στις φυλακές λίγες μέρες μετά την αποφυλάκιση – Ποινική δίωξη για πυροβολισμούς

Βαρυποινίτης πίσω στις φυλακές λίγες μέρες μετά την αποφυλάκιση – Ποινική δίωξη για πυροβολισμούς

0 comment

Βαρυποινίτης πίσω στις φυλακές λίγες μέρες μετά την αποφυλάκιση – Ποινική δίωξη για πυροβολισμούς

Ποινική δίωξη κατά τριών προσώπων ασκήθηκε χθες για τους πυροβολισμούς στον αέρα έξω από τις Κεντρικές Φυλακές την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, το ΤΑΕ Λευκωσίας ολοκλήρωσε τις έρευνές του και χθες προχώρησε στην καταχώρηση υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας κατά τριών προσώπων από τη Λάρνακα, με τις κατηγορίες της κατοχής πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών.

Ένα πρόσωπο, ο 26χρονος πρώην κατάδικος που φέρεται να είναι το πρόσωπο το οποίο πυροβόλησε πέντε ή έξι φορές στον αέρα, αποφασίστηκε όπως παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ημέρα της δίκης του.

Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι που ήταν συνεπιβάτες στο όχημα από το οποίο ρίφθηκαν οι πυροβολισμοί αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους.

Η ρίψη των πυροβολισμών σημειώθηκε το πρωί της 29 Δεκεμβρίου όταν, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, οδηγός στάθμευσε το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Λευκωσίας και αφού πυροβόλησε πέντε με έξι φορές στον αέρα, τράπηκε σε φυγή. Η κίνησή του αυτή καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο πρώην βαρυποινίτης επέστρεψε στις φυλακές ελάχιστες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More