Monday, September 16, 2024
Home » Βανδαλισμός στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου: Πέταξαν πέτρες στην κύρια είσοδο του

Βανδαλισμός στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου: Πέταξαν πέτρες στην κύρια είσοδο του

0 comments

Βανδαλισμός στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου: Πέταξαν πέτρες στην κύρια είσοδο του

Ενώπιον μιας ασυνήθιστης εικόνας βρέθηκαν ενωρίς το πρωί υπάλληλοι του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου που μετέβησαν στην εργασία τους.

Η κεντρική είσοδος του Δικαστικού Μεγάρου, που βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα και πολυσύχναστα σημεία της πόλης, επί της λεωφόρου Νεοφύτου Νικολαίδη, αποτέλεσε στόχο αγνώστων που βανδάλισαν τον χώρο προκαλώντας ζημιές στην κεντρική είσοδο και την ευρύτερη πρόσοψη του κτηρίου.

Οι δράστες φέρεται να έριξαν από απόσταση πέτρες στο κτήριο, προκαλώντας ζημιές στην γυάλινη είσοδο και την διπλανή επίσης γυάλινη πρόσοψη, χωρίς ωστόσο όπως διαπιστώθηκε να εισέλθουν σε αυτό.

Αμέσως μετά την διαπίστωση των ζημιών κλήθηκε στη σκηνή η Αστυνομία, μέλη της οποίας παρέλαβαν τεκμήρια από τον χώρο, ενώ άρχισαν και την εξέταση κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης που διαθέτει και το Δικαστικό Μέγαρο και πολλές από τις δημόσιες υπηρεσίες και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More