Monday, September 9, 2024
Home » Αυτούς τους Απολλωνίστες αναζητούν για τα έκτροπα στο Alphamega Stadium (εικόνες)

Αυτούς τους Απολλωνίστες αναζητούν για τα έκτροπα στο Alphamega Stadium (εικόνες)

0 comments

Αυτούς τους Απολλωνίστες αναζητούν για τα έκτροπα στο Alphamega Stadium (εικόνες)

Τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα που εισήλθαν το βράδυ της Κυριακής στον αγωνιστικό χώρο του «Alphamega Stadium», μετά τη λήξη και την ήττα της ομάδα τους, στον αγώνα της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, μεταξύ Απόλλωνα – Νέα Σαλαμίνας, επιχειρεί να ταυτοποιήσει και να εντοπίσει, η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Λεμεσού και του Σταθμού Επισκοπής, η οποία έχει συσταθεί επί τούτου.

Άλλος ένας αγώνας σημαδεύτηκε με ντροπιαστικές εικόνες και τους φιλάθλους να ξεσπούν και να προκαλούν ζημιές στον αθλητικό χώρο.

Στα χέρια της ανακριτικής ομάδας βρίσκεται υλικό από τις 146 κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του γηπέδου το οποίο μελετάται, σε μια προσπάθεια να εξακριβωθούν τα στοιχεία των ανεγκέφαλων που εισήλθαν στο αγωνιστικό χώρο αλλά και αυτούς που ξήλωσαν και κατέστρεψαν τα καθίσματα.

Η Αστυνομία προχώρησε πριν από λίγο στην ταυτοποίηση 7 προσώπων και έδωσε στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες τους προς αναγνώριση και εντοπισμό τους. Η ήττα του Απόλλωνα και το βαρύ κλίμα που είχε δημιουργηθεί μετά και την τέταρτη σερί εντός έδρας αποτυχία, προκάλεσε την έντονη δυσφορία τους οπαδών. Με το που σφύριξε ο διαιτητής τη λήξη του παιχνιδιού, τότε ήταν που οι οργανωμένοι οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας άρχισαν να ξηλώνουν τα καθίσματα της βόρειας εξέδρας και να τα πετάνε εντός του γηπέδου. Οι Απολλωνίστες ωστόσο δεν έμειναν μέχρι τα ξήλωμα των καθισμάτων.

Μερίδα οργανωμένων οπαδών εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με πρόθεση να κινηθούν προς το χώρο των αποδυτηρίων ενώ άλλοι αποδοκίμαζαν τη διοίκηση της ομάδας. Οι επιτηρητές προσπάθησαν να απωθήσουν τους φιλάθλους, ενώ από την πλευρά της Αστυνομίας δόθηκαν άμεσα οδηγίες προς τις διμοιρίες της ΜΜΑΔ, να προβούν σε μερική είσοδο στην άκρη του αγωνιστικού χώρου και να είναι σε ετοιμότητα.

Εντούτοις, οι οργανωμένοι φίλαθλοι στη θεά των αστυνομικών επέστρεφαν στις κερκίδες και άρχισαν εκ νέου να επιδίδονται σε ξήλωμα καθισμάτων προς τον μέρος των αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ» από στέλεχος του γηπέδου «Alphamega Stadium», οι οπαδοί του Απόλλωνα προκάλεσαν ζημιές σε λιγότερο από 100 καθίσματα με το ποσό να ανέρχεται σε μερικές χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More