Home » Αυτοί είναι οι εκλεχτοί του ΑΚΕΛ για τον νέο Δήμο Ακάμα και την Τίμη

Αυτοί είναι οι εκλεχτοί του ΑΚΕΛ για τον νέο Δήμο Ακάμα και την Τίμη

0 comment

Αυτοί είναι οι εκλεχτοί του ΑΚΕΛ για τον νέο Δήμο Ακάμα και την Τίμη

Τον εκλεχτό που στηρίζει στις Δημοτικές Εκλογές για τον νέο Δήμο Ακάμα ανακοίνωσε το ΑΚΕΛ.

Όπως αναφέρεται, το ΑΚΕΛ ολοκλήρωσε τις προβλεπόμενες διαδικασίες και προχώρησε στην επιλογή του υποψήφιου Αντιδημάρχου του Διαμερίσματος Πέγειας του νέου Δήμου Ακάμα, αποφασίζοντας ομόφωνα τη στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Αντρέα Χριστοδούλου.

Επισημαίνεται ότι ο Αντρέας Χριστοδούλου είναι ένας νεαρός καταξιωμένος επιχειρηματίας με σπουδές στα Οικονομικά και στην ανάπτυξη ακινήτων με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση με δραστήρια και σημαντική προσφορά στα κοινά της Πέγειας, στοιχεία που αποτελούν εχέγγυο για μια πετυχημένη αρχή για το νέο δήμο Ακάμα.

«Όλα τα πιο πάνω, καθιστούν την επιλογή του ως την πλέον κατάλληλη για τη θέση του Αντιδημάρχου του Διαμερίσματος Πέγειας», υποστηρίζεται χαρακτηριστικά.

Στήριξη Ανεξάρτητης Υποψηφιότητας Στέφανου Τσούκκαγια την Αντιδημαρχία του Διαμερίσματος Τίμης

Το ΑΚΕΛ ολοκλήρωσε τις προβλεπόμενες διαδικασίες και αποφάσισε ομόφωνα την στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Στέφανου Τσούκκα, αυτοεργοδοτούμενου – επιχειρηματία για τη θέση του Αντιδημάρχου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τίμης του νέου Δήμου Ανατολικής Πάφου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Στέφανος Τσούκκας συνδυάζει την εμπειρία της συμμετοχής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Τίμης, με τη διάθεση για προσφορά.

Η δραστήρια, πολύπλευρη και σημαντική προσφορά του στα κοινά, η ενεργός συμμετοχή του στη δημόσια ζωή, σε συνδυασμό με την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητά του, αποτελούν εχέγγυο για μια πετυχημένη αρχή στο δημοτικό διαμέρισμα Τίμης.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More