Tuesday, September 17, 2024
Home » Αστυνομία Πάφου: Αυστηρή επιτήρηση για καλή και ασφαλή Πρωτοχρονιά

Αστυνομία Πάφου: Αυστηρή επιτήρηση για καλή και ασφαλή Πρωτοχρονιά

0 comments

Αστυνομία Πάφου: Αυστηρή επιτήρηση για καλή και ασφαλή Πρωτοχρονιά

Η απολύτως επιτυχημένη εκστρατεία της Τροχαίας Πάφου για μηδενικά θανατηφόρα στους δρόμους της επαρχίας κατά τις μέρες των Χριστουγέννων, θα αποτελέσει και τον φάρο για αντίστοιχη δράση των μελών της δύναμης τις μέρες αυτές της Πρωτοχρονιάς ώστε οι γιορτές να ολοκληρωθούν στην Πάφο το ίδιο όμορφα όπως άρχισαν.

Μέχρι στιγμής η εορτινή περίοδος εξελίσσεται ομαλά από τη σκοπιά αυτή, με εξαίρεση το σοβαρό τροχαίο που συνέβη ανήμερα των Χριστουγέννων στο ύψος Στρουμπιού-Τσάδας. Οι αρμόδιοι της Διεύθυνσης Πάφου εντείνουν τις προσπάθειες τους ώστε να αποτραπεί η μετατροπή της χαράς σε οδύνη και θρήνο για κάποιους συμπατριώτες μας.

Η εντατικοποίηση των ελέγχων της Τροχαίας Πάφου από νωρίς τις παραμονές των Χριστουγέννων έχει ως αποτέλεσμα να απουσιάζουν μέχρι στιγμής από το αστυνομικό δελτίο τραγικά συμβάντα σχετικά με την οδική κυκλοφορία και να περιορίζονται στο ελάχιστο τα λιγότερο σοβαρά. Οι έλεγχοι αυτοί συνεχίζονται εντατικά τόσο στο πρωτεύων, όσο και στο δευτερεύων οδικό δίκτυο της επαρχίας Πάφου με στόχο να αποτραπεί η δράση των ασυνείδητων εκείνων οδηγών που ευθύνονται για την πρόκληση των δυστυχημάτων.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More