Thursday, July 11, 2024
Home » Αρχίζει η τριήμερη διεθνής ακαδημαική διάσκεψη στην Πάφο

Αρχίζει η τριήμερη διεθνής ακαδημαική διάσκεψη στην Πάφο

0 comment

Αρχίζει η τριήμερη διεθνής ακαδημαική διάσκεψη στην Πάφο

Με τη συμμετοχή 90 ακαδημαϊκών, εκπαιδευτικών, στελεχών επιχειρήσεων και διευθυντών έργων από τη Μέση Ανατολή, τις χώρες του κόλπου, την Κύπρο, την Ευρώπη και τον Καναδά, το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού Mediterraneo, που εδρεύει στηνΠάφο, φιλοξενεί από σήμερα μέχρι την Κυριακή τη διεθνή διάσκεψη «The Case Conference 2024».

Η τελετή έναρξης της διάσκεψης θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Pafos Innovation Center, όπου στεγάζεται προσωρινά το Πανεπιστήμιο.

Το «The Second Case Conference», αναφέρει σχετική ανακοίνωση, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης και συνεργασίας μεταξύ ατόμων που ασχολούνται με τη σύνταξη ειδικών μελετών ή ενδιαφέρονται για την περιοχή και τις αναπτυξιακές δυνατότητές της και εκπαιδευτικών από την περιοχή μας αλλά και ευρύτερα.

Η διάσκεψη της Πάφου θα περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια επαγγελματικής ανάπτυξης, πάνελ συζητήσεων, συνεδρίες παρουσίασης και συνεδρίες ανάπτυξης περιπτώσεων, με επικεφαλής έμπειρους συγγραφείς, πανεπιστημιακούς και εκπαιδευτικούς.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More