Thursday, October 3, 2024
Home » Από χθες στη Λάρνακα 18 κάμερες σε έξι σημεία

Από χθες στη Λάρνακα 18 κάμερες σε έξι σημεία

0 comments

Από χθες στη Λάρνακα 18 κάμερες σε έξι σημεία

Τα ψέματα τελείωσαν και για τους οδηγούς στη Λάρνακα, αφού από χθες τέθηκε και επίσημα σ’ εφαρμογή το σύστημα φωτοεπισήμανσης σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης. Σε έξι σημεία έχουν τοποθετηθεί εδώ και καιρό 18 σταθερές κάμερες, οι οποίες, έπειτα από μια δοκιμαστική περίοδο, έπιασαν την Παρασκευή δουλειά, με τα πρώτα εξώδικα να έχουν αρχίσει να εκδίδονται.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Μεταφορών ενεργοποιήθηκαν τέσσερις συσκευές καμερών φωτοεπισήμανσης, οι οποίες θα ελέγχουν παραβάσεις που αφορούν παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη, της άσπρης γραμμής και της ταχύτητας, στη διασταύρωση των λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Αλέξανδρου Παναγούλη.

Ακριβώς στα επόμενα φανάρια, λίγο πριν το λιμάνι Λάρνακας και συγκεκριμένα στη διασταύρωση της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και των οδών Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ και Παύλου Βαλδασερίδη τοποθετήθηκαν ακόμη τέσσερις συσκευές. Άλλες δύο κάμερες θα ελέγχουν τις ίδιες παραβάσεις στη διασταύρωση των λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Αρχιεπισκόπου Κυπριανού.

Τέσσερις συσκευές καμερών, εξάλλου, θα ελέγχουν τις τροχαίες παραβάσεις και στον δρόμο που οδηγεί από την πόλη προς το αεροδρόμιο Λάρνακας. Το σύστημα φωτοεπισήμανσης τοποθετήθηκε στηδιασταύρωση των λεωφόρων Αρτέμιδος και Φανερωμένης. Τέλος, έχουν τοποθετηθεί δύο συσκευές καμερών στον δρόμο Λάρνακας -Δεκέλειας παρά το 15’ χιλιόμετρο και δύο συσκευές καμερών στην ίδια οδική αρτηρία πάρα το 8΄χιλιόμετρο. Όπως ανακοίνωσε το αρμόδιο Υπουργείο,οι κάμερες αυτές θα ελέγχουν μόνο ταχύτητα και αυτόδηλες παραβάσεις.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise