Friday, September 20, 2024
Home » Από τη Δευτέρα έργα στον αυτοκινητοδρόμο Λεμεσού – Πάφου 

Από τη Δευτέρα έργα στον αυτοκινητοδρόμο Λεμεσού – Πάφου 

0 comments

Από τη Δευτέρα έργα στον αυτοκινητοδρόμο Λεμεσού – Πάφου

Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομουΠάφουΛεμεσού (Α6) και Λεμεσού – Πάφου (Α6) θα διεξάγονται και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας την περίοδο 29 Ιανουαρίου με 21 Μαρτίου, 2024, μεταξύ των ωρών 20:00 και 05:30 το πρωί της επόμενης ημέρας, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, σύμφωνα το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η διοχέτευση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται από παρακείμενες εξόδους.

Επίσης, από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, 2024, μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής ανοίγματος διασταύρωσης εκτάκτου ανάγκης (emergency crossing) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά τη Γέφυρα Καλαβασού, για τις ανάγκες του Έργου «Αναβάθμισης / Επιδιόρθωσης της Γέφυρας Καλαβασού».

«Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου, σε μήκος 200μ. περίπου, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας», αναφέρεται.

Προστίθεται ότι τη Δευτέρα, μεταξύ των ωρών 12:00 – 13:00 το μεσημέρι, θα γίνεται ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας στον υπεραστικό δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους στην περιοχή Ατσά, παρά το χωριό Κουτραφά, λόγω εργασιών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως «επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

ΚΥΠΕ

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More