Friday, September 20, 2024
Home » Από πετρέλαιο, ναρκωτικά μέχρι… αγιογραφίες βρέθηκαν στην κατοχή 37χρονου

Από πετρέλαιο, ναρκωτικά μέχρι… αγιογραφίες βρέθηκαν στην κατοχή 37χρονου

0 comments

Από πετρέλαιο, ναρκωτικά μέχρι… αγιογραφίες βρέθηκαν στην κατοχή 37χρονου

Πλαστικά δοχεία με κλεμμένο πετρέλαιο, ναρκωτικά και αγιογραφίες βρέθηκαν στην κατοχή 37χρονου από τη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη μία τα ξημερώματα δόθηκε πληροφορία πως στην περιοχή του Καψάλου στη Λεμεσό, θεάθηκε ύποπτο πρόσωπο το οποίο επιχειρούσε να κλέψει πετρέλαιο από φορτηγό όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο.

Αμέσως περίπολα της ΑΔΕ Λεμεσού μετέβησαν στην περιοχή προς εντοπισμό του υπόπτου και στη συνέχεια ανέκοψαν ημιφορτηγό αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο από 37χρονος ο όποιος έχει απασχολήσει την Αστυνομία με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Από σωματική έρευνα στην οποίαν διενεργήθηκε στο 37χρονο, εντοπίστηκαν στην κατοχή του ένα διαφανές σακούλι το οποίο περιείχε μικρή ποσότητα ναρκωτικών crystal και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Επίσης από έρευνα που έγινε στο όχημα του εντοπίστηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, τα πλαστικά δοχεία που περιείχαν πετρέλαιο και πέντε αγιογραφίες για τα οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις.

Ως εκ τούτου συνελήφθη και για παράνομη κατοχή περιουσίας. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού οπού τέθηκε υπό κράτησή. Στον ύποπτο έγινε έλεγχος νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ συνεχίζουν εξετάσεις.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More