Home » Απόπειρα φόνου: Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες – Έφυγε στο εξωτερικό ο 49χρονος, χωρίς να δώσει κατάθεση

Απόπειρα φόνου: Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες – Έφυγε στο εξωτερικό ο 49χρονος, χωρίς να δώσει κατάθεση

0 comment

Απόπειρα φόνου: Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες – Έφυγε στο εξωτερικό ο 49χρονος, χωρίς να δώσει κατάθεση

Δεν έδωσε κατάθεση τελικά στις Αρχές ο 49χρονος υποψήφιο θύμα της χθεσινής απόπειρας φόνου στη Λεωφόρο Λάρνακος στην Αγλαντζιά, παρόλο που μετέβη με το όχημά του στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ο 49χρονος πήρε το όχημά του το οποίο επλήγη από τους δύο πυροβολισμούς που ρίχθηκαν από τον δράστη γιαεξέταση από εμπειρογνώμονες, ωστόσο, δεν θέλησε στο παρόν στάδιο να δώσει κατάθεση για την υπόθεση και κατά πόσο υποψιάζεται κάποιον που θα ήθελε να του κάνει κακό.

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης του οχήματος, ο ιδιοκτήτης του φέρεται να αναχώρησε από την Κύπρο αλλά είναι άγνωστο εάν επρόκειτο για προγραμματισμένο ταξίδι ή για έκτακτο λόγω της απόπειρας φόνου.

Στο μεταξύ, αρκετά πρόσωπα ήταν αυτόπτες μάρτυρες του παρ’ ολίγον φονικού, αφού συνέβη σε ώρα αιχμής σε μια από τις πολυσύχναστες λεωφόρους της Λευκωσίας. Κάποιοι έχουν δώσει καταθέσεις, κάποιοι άλλοι έχουν πει προφορικά κάποια πράγματα στις Αρχές, χωρίς όμως να βοηθούν τις έρευνες.

Επίσης, εντοπίστηκε κλειστό κύκλωμα κοντά στη σκηνή της απόπειρας, που όμως δεν είναι βοηθητικό για την αναγνώριση του δράστη.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας εκτιμούν ότι οι δράστες ακολουθούσαν το όχημα του 49χρονου και όταν αυτός σταμάτησε, ο επίδοξος δολοφόνος του πήγε πεζός και από το πεζοδρόμιο από την πλευρά του συνοδηγού άρχισε να πυροβολεί. Ένας πυροβολισμός έπληξε τον ανεμοθώρακα και ένας το παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού.

Στη συνέχεια έφυγε πεζός αφού κανένας δεν είδε όχημα ή μοτοσικλέτα να απομακρύνεται από τη σκηνή.

Η Αστυνομία έχει ανασύρει από τα συρτάρια παλαιά υπόθεση (του 2019) για να διαπιστωθεί κατά πόσο σχετίζεται με την απόπειρα φόνου, ωστόσο, ελλείψει στοιχείων και μαρτυριών, μόνο εικασίες μπορεί να γίνουν.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More