Home » Απόπειρα φόνου: Επέστρεψε το παρ’ολίγον θύμα αλλά δε δίνει κατάθεση

Απόπειρα φόνου: Επέστρεψε το παρ’ολίγον θύμα αλλά δε δίνει κατάθεση

0 comment

Απόπειρα φόνου: Επέστρεψε το παρ’ολίγον θύμα αλλά δε δίνει κατάθεση

Επέστρεψε από το εξωτερικό ο 49χρονος, που αποτέλεσε στόχο πιστολέρο στην Αγλαντζιά, αλλά επιμένει να μην δίνει κατάθεση στους ανακριτές.

Πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι το θύμα της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε πριν μια και πλέον βδομάδα, επιστρέφοντας από το εξωτερικό όπου είχε φύγει την επομένη του εγκλήματος, κλήθηκε εκ νέου στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας ώστε να δώσει κάποια στοιχεία που αφορούν την υπόθεση. Ωστόσο, ο ίδιος εξέφρασε τη θέση πως δεν επιθυμεί να δώσει κατάθεση, εφόσον δεν είδε τον δράστη και έτσι οι έρευνες βρίσκονται ουσιαστικά στο ίδιο σημείο.

Οι Αρχές έχουν κάποιες ενδείξεις για τον τύπο του πιστολιού που χρησιμοποίησε ο επίδοξος δολοφόνος, όμως, αποτελεί απορίας άξιο πως και δεν τον είδε κανείς παρόλο που πήγε στη σκηνή με ακάλυπτο το πρόσωπο, φορώντας μόνο κουκούλα.
Η απόπειρα φόνου είχε διαπραχθεί νωρίς το απόγευμα στην πολυσύχναστη λεωφόρο Κυρηνείας στην Αγλαντζιά έξω από περίπτερο.

Παρά τις έρευνες των Αρχών δεν έχει εντοπιστεί κάποια ανεξάρτητη μαρτυρία κατά πόσο παρακολουθούσε το υποψήφιο θύμα του, ωστόσο, αυτό θεωρείται βέβαιο γι’ αυτό και έδρασε όταν βρήκε στην ευκαιρία με το που σταμάτησε το όχημά του ο 49χρονος.

Η συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια μαζί με την εμπρηστική επίθεση κατά της δημοσίας κατηγόρου στην Πάφο την επόμενη μέρα, ήταν η αφορμή να ληφθούν μέτρα για πάταξη της εγκληματικότητας.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise