Tuesday, September 17, 2024
Home » Αποκαθίσταται η υδροδότηση στην Πάφο, ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι

Αποκαθίσταται η υδροδότηση στην Πάφο, ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι

0 comments

Αποκαθίσταται η υδροδότηση στην Πάφο, ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι

Το Τμήμα Υδάτων έχει εντοπίσει και επιλύσει όπως όλα δείχνουν την σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό υδατοπρομήθειας της Πάφου και η υδροδότηση έχει ήδη αρχίσει στις χαμηλότερες περιοχές της πόλης.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, εντός των επόμενων λεπτών θα αρχίσει να φθάνει το νερό και στα ψηλότερα σημεία της πόλης και στις πολυκατοικίες, ενώ εντός διώρου το πρόβλημα θα ληθεί στην ολότητα του.

Της επίλυσης του προβλήματος, προηγήθηκε χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την έλλειψη νερού στην πόλη της Πάφου, αλλά και σε κοινότητες της περιαστικής περιοχής. Πολίτες διαμαρτύρονται για την διακοπή στην υδροδότηση τις τελευταίες μέρες, γεγονός που καθίσταται ακόμη πιο πιεστικό για τους κατοίκους της πόλης από το γεγονός ότι το πρόβλημα σημειώνεται σε μια χρονική περίοδο όπως οι μέρες των Χριστουγέννων.

Αρμόδια πηγή ανέφερε ότι το πρόβλημα οφείλεται στο ότι ο κεντρικός αγωγός του Τμήματος Υδάτων έχει και πάλι βλάβη. Επηρεάζεται η υδροδότηση της πόλης της Πάφου και των γύρω κοινοτήτων, είπε η εν λόγω πηγή, ενώ επί τόπου είναι συνεργεία του Τμήματος Υδάτων για την αποκατάσταση της βλάβης.

Στα social media γινόταν πάντως πάρτι από τρολαρίσματα και ειρωνικά σχόλια για την κατάσταση στον τομέα, ενώ οργισμένες ήταν και τοποθετήσεις άλλων πολιτών για την κατάσταση την οποία βιώνουν για 24ωρα.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More